ΕΛΛΑΔΑ

Πήγε για σ#ξ και κατέληξε στο νοσοκομείο ένας 50χρονος

Στο νοσοκομείο οδήγησε έναν 50χρονο στην Πάτρα η σεξουαλική επαφή με τη σύντροφό του.

Σύμφωνα με το flamis.gr, ο άνδρας πήγε εσπευσμένα στο Νοσοκομείο της Πάτρας αφού αισθάνθηκε φριχτούς πόνους κατά τη διάρκεια της σεξουαλικής συνέρευσης.

Είχε σοβαρό ερυθρό ερεθισμό και οίδημα στα γεννητικά του όργανα. Το οίδημα ξεκινούσε από το μόριό του και επεκτεινόταν και σε άλλα σημεία με αποτέλεσμα να «σφαδάζει» από τους πόνους. Οι γιατροί του είπαν αμέσως να βγάλει ακτινογραφία για να δουν τι συμβαίνει, ενώ προέβησαν άμεσα στην συνταγογράφηση φαρμακευτικής αγωγής προκειμένου να ελαχιστοποιηθεί ο πόνος και σταδιακά να φύγει το οίδημα.

Το flamis.gr αναφέρει πως για καλή του τύχη η ακτινογραφία και οι άλλες εξετάσεις στις οποίες υπεβλήθη δεν έδειξαν άλλη βλάβη. Όπως ανέφερε ο ίδιος στους γιατρούς, όλα έγιναν στην αρχή σεξουαλικής επαφής που είχε με την σύντροφό του. Πιθανότατα από κάποια απρόσεκτη και όπως απεδείχθη λανθασμένη κίνηση υπήρξε «κάταγμα» στο μόριό του, ευτυχώς όμως όχι σε βαθμό που να απαιτηθεί χειρουργική επέμβαση.

Οι απόψεις που εκφράζονται στα σχόλια των άρθρων δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις της ιστοσελίδας μας, το οποίο ως εκ τούτου δεν φέρει καμία ευθύνη. Για τα άρθρα που αναδημοσιεύονται εδώ με πηγή, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο την ιστοσελίδα.‌‌

Related posts

Παγκόσμιο: “Ασημένια” η Κορακάκη στο Μπακού!

evosmos

Στην Ελλάδα το πιο ζεστό μέρος της Ευρώπης. Το παραθαλάσσιο χωριό με πληρότητα 100% τον χειμώνα

evosmos

Τέμπη: Το συγκινητικό σημείωμα για τον Γεράσιμο έξω από την εντατική του νοσοκομείου Λάρισας! (ΦΩΤΟ&ΒΙΝΤΕΟ)

evosmos

Leave a Comment