ΕΛΛΑΔΑ

ΣΤΗ ΓΛΥΦΑΔΑ!!!! Επικίνδυνος οδηγός έκανε πατιλίκια και… συναντήθηκε με περιπολικό!

Νεαρός οδηγός με γρήγορο υπερπολυτελές αυτοκίνητο BMW 540 M, αποφάσισε να κάνει επίδειξη των οδηγικών του ικανοτήτων σήμερα το απόγευμα στη Γλυφάδα.

Συμπτωματικά στην περιοχή βρισκόταν περιπολικό του Α.Τ Γλυφάδας, το οποίο μόλις αντίκρισε τον οδηγό του ΙΧ να οδηγά επικίνδυνα θέτοντας σε κίνδυνο πεζούς αλλά και αναστατώνοντας την κυκλοφορία των υπολοίπων οχημάτων, του έκανε σήμα να σταματήσει.

Ο οδηγός του ΙΧ μάρκας BMW και χρώματος μπλε, δεν υπάκουσε στο σήμα των αστυνομικών, ανέπτυξε ταχύτητα και κινούμενος ανάποδα σε μονοδρόμους, προσπάθησε να ξεφύγει.

Το περιπολικό του Α.Τ Γλυφάδας ενημέρωσε το κέντρο – το οποίο με εντολή του διέταξε όλες τις διαθέσιμες δυνάμεις να συγκλίνουν στην περιοχή προς αναζήτηση και ακινητοποίηση του οχήματος – και ξεκίνησε καταδίωξη.

Στη θέα των αστυνομικών που τον καταδίωξαν και σε σημείο που οι αστυνομικοί μπλοκάρισαν τον οδηγό του BMW 540 M, ο οδηγός του αναγκαστικά σταμάτησε το όχημα και συνελήφθη.

Οι απόψεις που εκφράζονται στα σχόλια των άρθρων δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις της ιστοσελίδας μας, το οποίο ως εκ τούτου δεν φέρει καμία ευθύνη. Για τα άρθρα που αναδημοσιεύονται εδώ με πηγή, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο την ιστοσελίδα.‌‌

Related posts

Συγκλονίζει ο πατέρας του 22χρονου φοιτητή που καταπλακώθηκε από τοίχο – «Πέθανε για μία κλοτσιά»

evosmos

Θεοφανία Παπαθωμά: «Κι αν θες να βιάσεις κάποια, επιλέγεις τη Νομική Σύμβουλο της Κομισιόν! Απολύτως λογικό…»

evosmos

Πώς θα καταλάβετε ότι έχετε επικίνδυνα υψηλή πίεση

evosmos

Leave a Comment