ΕΛΛΑΔΑ

ΑΔΙΑΝΟΗΤΟ ΠΕΡΙΣΤΑΤΙΚΟ ΣΤΗΝ ΚΑΛΥΜΝΟ: ΝΕΚΡΟΣ 56ΧΡΟΝΟΣ ΑΠΟ ΕΚΡΗΞΗ ΔΥΝΑΜΙΤΗ ΠΟΥ ΕΙΧΕ ΜΑΖΙ ΤΟΥ – Ο ΓΑΜΟΣ ΜΕΤΑΤΡΑΠΗΚΕ ΣΕ ΤΡΑΓΩΔΙΑ – ΑΚΡΩΤΗΡΙΑΣΤΗΚΕ ΜΕΣΑ ΣΤΟΝ ΚΟΣΜΟ

Τραγικό θάνατο από έκρηξη δυναμίτη βρήκε ένας 56χρονος άνδρας στην Κάλυμνο.

Όπως αναφέρει τοπικό ΜΜΕ, το περιστατικό σημειώθηκε το απόγευμα του Σαββάτου (13/6) στην περιοχή των Αγίων Αποστόλων.

Σύμφωνα με όσα έχουν γίνει γνωστά, ο άνδρας βρισκόταν σε γαμήλια εκδήλωση στην περιοχή όταν, ο δυναμίτης που έφερε εξερράγη στα χέρια του. Η ισχύς της έκρηξης ήταν τέτοια που του προκάλεσε ακρωτηριασμό, με τους παρευρισκόμενους να γίνονται μάρτυρες μιας σκηνής που μέσα σε δευτερόλεπτα μετέτρεψε τη γιορτή σε τραγωδία.

Στο σημείο έσπευσε ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ που μετέφερε τον τραυματισμένο άνδρα στο νοσοκομείο. Οι γιατροί παρά τις τιτάνιες προσπάθειες που κατέβαλαν δεν κατάφεραν να κρατήσουν στη ζωή τον 56χρονο ο οποίος κατέληξε στα σοβαρά τραύματά του.

Για το περιστατικό ενημερώθηκε και η αστυνομία, η οποία έχει ξεκινήσει έρευνες για τις ακριβείς συνθήκες του θανάτου του άνδρα.

Οι απόψεις που εκφράζονται στα σχόλια των άρθρων δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις της ιστοσελίδας μας, το οποίο ως εκ τούτου δεν φέρει καμία ευθύνη. Για τα άρθρα που αναδημοσιεύονται εδώ με πηγή, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο την ιστοσελίδα.‌‌

Related posts

ΤΙ ΣΥΜΒΑΙΝΕΙ ΜΕ ΤΑ ΗΛΕΚΤΡΙΚΑ ΙΧ; Tesla έγινε κάρβουνο στην Αγία Παρασκευή

evosmos

Εκτός ορίων πάλι ο Ερντογάν: Σόου για την επέτειο του πραξικοπήματος μπροστά από την Αγιά Σοφιά

evosmos

«Θύελλα» στο ΠΑΣΟΚ μετά την απόφαση Ανδρουλάκη για έξωση Καστανίδη από τη Βουλή

evosmos

Leave a Comment