ΕΛΛΑΔΑ

Γεωργιάδης: Δεν υπάρχει κανένας φόβος εξάπλωσης του χανταΐου – Για προληπτικούς λόγους ο 70χρονος στο Αττικόν

Ο υπουργός Υγείας, Άδωνις Γεωργιάδης, αναφέρθηκε σε ανάρτησή του στο Χ, στον 70χρονο Έλληνα που επαναπατρίζεται από την Ολλανδία και βρισκόταν στο κρουαζιερόπλοιο με τα θανατηφόρα κρούσματα χανταϊού. Όπως τόνισε η επιχείρηση επαναπατρισμού βρίσκεται ήδη σε εξέλιξη με ειδική πτήση της Πολεμικής Αεροπορίας.

Ο Άδωνις Γεωργιάδης αναφέρθηκε και στον χανταϊό που έχει προκαλέσει παγκόσμια ανησυχία, απαντώντας παράλληλα σε όσους, όπως είπε, διακινούν «δηλητηριώδη, τοξικά και υβριστικά» σχόλια στα social media. Ο υπουργός Υγείας τόνισε πως δεν υπήρχε καμία περίπτωση το ελληνικό κράτος να αφήσει μόνο του τον 70χρονο, που ήταν ένας από τους δεκάδες επιβάτες του κρουαζιερόπλοιου Hondius, σε αυτή τη δύσκολη περιπέτεια.

Σύμφωνα με όσα ανέφερε, ο Έλληνας πολίτης βρίσκεται ήδη μέσα στο αεροσκάφος C-27 που στάλθηκε στην Ολλανδία για να τον παραλάβει και να τον μεταφέρει με ασφάλεια πίσω στη χώρα μας. Η επιχείρηση πραγματοποιείται με αυστηρά μέτρα προστασίας και παρουσία εξειδικευμένου ιατρικού προσωπικού.

Μόλις φτάσει στην Ελλάδα, ο ασθενής θα μεταφερθεί στο Αττικόν όπου θα νοσηλευτεί σε ειδικά διαμορφωμένο χώρο και θα τεθεί σε καραντίνα για προληπτικούς λόγους.

Ο υπουργός Υγείας έκλεισε την ανάρτησή του με μια ιδιαίτερα φορτισμένη αναφορά στο κλίμα που επικρατεί στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, γράφοντας χαρακτηριστικά πως «ντρέπομαι για το πώς η κοινωνία μας έφθασε σε αυτό το σημείο του μεταξύ μας μίσους».

Οι απόψεις που εκφράζονται στα σχόλια των άρθρων δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις της ιστοσελίδας μας, το οποίο ως εκ τούτου δεν φέρει καμία ευθύνη. Για τα άρθρα που αναδημοσιεύονται εδώ με πηγή, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο την ιστοσελίδα.‌‌

Related posts

Bουβός θρήνος για τον θάνατο της 3χρονης: Η χαροκαμένη μάνα κηδεύει αύριο το παιδί της χωρίς να ξέρει το γιατί

evosmos

Τέμπη: Εκτός ΜΕΘ η Δάφνη, η σύντροφος του αδικοχαμένου Βάιου – «Χρειάζεται προσοχή»

evosmos

Απίστευτο περιστατικό σε Γυμνάσιο στο Ηράκλειο: Εν ώρα μαθήματος έπεσαν σοβάδες σε σχολική αίθουσα

evosmos

Leave a Comment