ΕΛΛΑΔΑ

Εξοργισμένος ο Θεόδωρος Κολυδάς: «Συγγνώμη για την απαράδεκτη πρόβλεψη του Εθνικού Μετεωρολογικού Κέντρου!»

Εξοργισμένος με τον υπεύθυνο που εξέδωσε ανακοίνωση για πρόγνωση πολλών ημερών είναι ο Διευθυντής του Εθνικού Μετεωρολογικού Κέντρου, Θεόδωρος Κολυδάς.

Με δημόσια ανάρτησή του προειδοποιεί ότι «θα ακολουθηθούν οι διοικητικές διαδικασίες που προβλέπονται από τον νόμο» για την πρόγνωση που ξεκινούσε από την Κυριακή έως την επόμενη Πέμπτη, στην οποία αναφερόταν ότι θα υπάρξουν τοπικές βροχές και μεμονωμένες καταιγίδες σε Ανατολική Μακεδονία, Θράκη, νησιά βορείου και ανατολικού Αιγαίου, Δωδεκάνησα, Κυκλάδες και Κρήτη, αλλά και ότι θα υπάρξει χιονόπτωση στα στα ορεινά της Ανατολικής Μακεδονίας και της Θράκης.

«Ως Διευθυντής του Εθνικού Μετεωρολογικού Κέντρου ζητώ προσωπικά συγνώμη για την απαράδεκτη “πρόγνωση” πολλών ημερών που εκδόθηκε και διαβιβάστηκε στους πολίτες σήμερα το μεσημέρι. Θα ακολουθηθούν οι διοικητικές διαδικασίες που προβλέπονται από τον νόμο» έγραψε στην ανάρτησή του ο κ. Κολυδάς.

Οι απόψεις που εκφράζονται στα σχόλια των άρθρων δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις της ιστοσελίδας μας, το οποίο ως εκ τούτου δεν φέρει καμία ευθύνη. Για τα άρθρα που αναδημοσιεύονται εδώ με πηγή, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο την ιστοσελίδα.‌‌

Related posts

Σκάνδαλο δωροληψίας στις Σέρρες: Δημοτικός υπάλληλος πήρε μίζα 10.000 ευρώ για να βεβαιώσει πρόοδο έργου

evosmos

Συγγνώμη ζήτησε ο Πάπας Φραγκίσκος για τα σφάλματα των Καθολικών

evosmos

Σε ΑΑΔΕ και Οικονομική Εισαγγελία τα στοιχεία για το «Χαμόγελο» – Τι απαντά ο Γιαννόπουλος

evosmos

Leave a Comment