ΟΡΘΟΔΟΞΙΑ

ΜΕΣΟΠΕΝΤΗΚΟΣΤΗ LIVE: ΟΡΘΡΟΣ ΚΑΙ ΘΕΙΑ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑ 26 ΜΑΪΟΥ ΖΩΝΤΑΝΑ ΣΤΟ ΕΚΚΛΗΣΙΑ ONLINE

Ζωντανή μετάδοση Ιεράς Ακολουθίας 26 Μαΐου 2021 με την Πανηγυρική Θεία Λειτουργία και τον Όρθρο της Τετάρτης της Μεσοπεντηκοστής, από τον Ιερό Ναό Αγίων Ισιδώρων Λυκαβηττού.
Μεσοπεντηκοστή Live: Όρθρος και Θεία Λειτουργία 26 Μαΐου – Άγιοι Ισίδωροι Λυκαβηττού.

Εκκλησία Live – Όρθρος και Θεία Λειτουργία Ζωντανά – Πανηγυρική Θεία Λειτουργία της Μεσοπεντηκοστής.

Παρακολουθήστε τώρα ζωντανά στο ΕΚΚΛΗΣΙΑ ONLINE.

Μεσοπεντηκοστή: Ο Όρθρος και η Θεία Λειτουργία της εορτής της Τετάρτης της Μεσοπεντηκοστής – Ιερός Ναός Αγίων Ισιδώρων Λυκαβηττού – Τετάρτη 26 Μαΐου 2021 07.30.

Ζωντανή μετάδοση Ιεράς Ακολουθίας 26 Μαΐου 2021 με την Πανηγυρική Θεία Λειτουργία και τον Όρθρο της Τετάρτης της Μεσοπεντηκοστής, από τον Ιερό Ναό Αγίων Ισιδώρων Λυκαβηττού.

Ιερείς: π. Δημήτριος Λουπασάκης.

Ώρα έναρξης: 07.30
Τετάρτη της Μεσοπεντηκοστής – Όρθρος Μεσοπεντηκοστής – Θεία Λειτουργία Τετάρτης της Μεσοπεντηκοστής Live – 26 Μαΐου 2021 – Ώρα 07.30 – Εκκλησία Αγίων Ισιδώρων Λυκαβηττού – Όρθρος και Πανηγυρική Θεία Λειτουργία Μεσοπεντηκοστής. Ιερουργός Δημήτριος Λουπασάκης.

Το εκκλησάκι των Αγίων Ισιδώρων βρίσκεται στην δυτική πλευρά του λόφου Λυκαβηττού Αθηνών κτισμένο μέσα στο μεγαλύτερο σπήλαιο τού λόφου. Σύμφωνα με την παράδοση, το σπήλαιο αυτό ήταν χώρος ασκητικής ζωής των χριστιανών των πρώτων αιώνων.

Μεσοπεντηκοστή Live: Όρθρος και Θεία Λειτουργία 26 Μαΐου ζωντανά στο ΕΚΚΛΗΣΙΑ ONLINE.

Οι απόψεις που εκφράζονται στα σχόλια των άρθρων δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις της ιστοσελίδας μας, το οποίο ως εκ τούτου δεν φέρει καμία ευθύνη. Για τα άρθρα που αναδημοσιεύονται εδώ με πηγή, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο την ιστοσελίδα.‌‌

Related posts

Γιατί ο Ευαγγελισμός της Θεοτόκου τιμάται την 25η Μαρτίου

evosmos

ΕΙΣΟΔΙΑ ΤΗΣ ΘΕΟΤΟΚΟΥ ΓΙΟΡΤΗ ΣΤΙΣ 21 ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ: ΠΟΙΕΣ ΜΑΡΙΕΣ ΓΙΟΡΤΑΖΟΥΝ

evosmos

Δεκαπενταύγουστος : Γιατί κάνουμε Παρακλήσεις στην Παναγία

evosmos

Leave a Comment