ΕΛΛΑΔΑ

Ανακοπή 20χρονου στη Θεσσαλονίκη: Πώς κατέρρευσε μπροστά στους φίλους του

Στο “κόκκινο” βρίσκεται η αγωνία για τον 20χρονο φοιτητή που υπέστη ανακοπή καρδιάς το απόγευμα της Τρίτης, ενώ έπαιζε ποδόσφαιρο με την παρέα του σε γήπεδο 5Χ5 επί της οδού Αγίου Δημητρίου, στο κέντρο της Θεσσαλονίκης.
Ο νεαρός νοσηλεύεται σε κρίσιμη κατάσταση διασωληνωμένος στη Μονάδα Εντατικής Θεραπείας του νοσοκομείου “Παπαγεωργίου”.
Ο Αλέξανδρος Σάμπα, υπεύθυνος των γηπέδων 5Χ5, όπου έγινε το περιστατικό, εξήγησε όλα όσα συνέβησαν από τη δική του “σκοπιά”, μιλώντας στους δημοσιογράφους.

“Γύρω στις 5 ήρθε η παρέα κι έκαναν ζέσταμα. Σε μια στιγμή το ένα το παλικάρι ένιωσε αδιαθεσία και βγήκε έξω. Μετά επέστρεψε και είπε ότι αισθανόταν καλύτερα. Έπαιζαν μεταξύ τους” δήλωσε αρχικά.
“Ανέβηκα στο γυμναστήριο και εκείνη τη στιγμή ένας προπονητής του Ηρακλή με καλεί και μου λέει “έλα το συντομότερο δυνατόν, ένα παιδί λιποθύμησε”. Έσπευσα στο σημείο και είδα το παιδί ξαπλωμένο στον πάγκο, χωρίς να έχει τις ανάσες του. Ήρθε αστραπιαία ένας άνθρωπος του Ηρακλή με απινιδωτή. Του έκανε συνεχώς ανανήψεις. Μετά από λίγο επανήλθαν οι αισθήσεις του. Λίγα λεπτά αργότερα ήρθαν τρία ασθενοφόρα του ΕΚΑΒ” τόνισε.

“Επί μιάμιση ώρα προσπαθούσαν να τον επαναφέρουν “
Στιγμές θρίλερ εκτυλίχθηκαν και την ώρα που ο 20χρονος βρισκόταν μέσα στο ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ. Όπως δήλωσε ο υπεύθυνος του γηπέδου “επί μιάμιση ώρα προσπαθούσαν να τον επαναφέρουν, γιατί είχε πάθει εκ νέου καρδιακό επεισόδιο“.

“Είναι πάρα πολύ δύσκολη η κατάστασή του” ήταν το σχόλιο που έκανε επικεφαλής του ασθενοφόρου στον υπεύθυνο του γηπέδου, λίγο πριν μεταφερθούν για το νοσοκομείο.

Η κατάσταση του 20χρονου
Οι γιατροί των επειγόντων περιστατικών του “Παπαγεωργίου” έδωσαν μάχη για να τον κρατήσουν στη ζωή και κατάφεραν μετά από μια ώρα να τον ανατάξουν.

Πλέον ο 20χρονος βρίσκεται διασωληνωμένος στη ΜΕΘ και τα επόμενα εικοσιτετράωρα είναι κρίσιμα.ΠΗΓΗ

Οι απόψεις που εκφράζονται στα σχόλια των άρθρων δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις της ιστοσελίδας μας, το οποίο ως εκ τούτου δεν φέρει καμία ευθύνη. Για τα άρθρα που αναδημοσιεύονται εδώ με πηγή, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο την ιστοσελίδα.‌‌

Related posts

Στη “μπουζού”! Όσοι χρωστούν στο δημόσιο πάνω από 100.000 θα μπαίνουν φυλακή – Οι ποινές του νέου ποινικού κώδικα

evosmos

Άντρας απειλούσε να πέσει από τον 6ο όροφο κτηρίου δίπλα στη ΓΑΔΑ

evosmos

Gov.gr Wallet: Τι θα συμβεί εάν απωλέσετε την ταυτότητα ή το κινητό σας

evosmos

Leave a Comment