ΕΛΛΑΔΑ

Γιατρομανωλάκης κατά Μπέου: Για όλα φταίει ο «μάτσο άντρας», θέλω κι εγώ δύο αγόρια με παρένθετη

Να «ισοφαρίσει» την woke ατζέντα Κασσελάκη, επιχειρεί η ΝΔ, βγάζει μπροστά Γιατρομανωλάκη.

Την δική του άποψη για τις δηλώσεις Μπέου κατέθεσε ο πρ. υφυπουργός Πολιτισμού Νικόλας Γιατρομανωλάκης, που έχει και αυτός στο παρελθόν κάνει «ακτιβισμό» υπέρ της ΛΟΑΤΚΙ ατζέντας, χαρακτηριζοντάς τις «τρομακτικές» και συντασσόμενος με τον Στέφανο Κασσελάκη στην επιθυμία του για «δύο αγόρια» με παρένθετη μητέρα.

“Δεν τα λέει μόνος του, βρίσκει και τα λέει. Υπήρχαν χειροκροτήματα, υπήρχαν άνθρωποι που ικανοποιήθηκαν” αναφέρει ο κ. Γιατρομανωλάκης μιλώντας στο ΣΚΑΪ, επισημαίνοντας πως όλα αυτά συμβαίνουν “σε μια πόλη που ακόμα δεν έχει πόσιμο νερό να πιει”.

Περιγράφοντας την στάση του Αχιλλέα Μπέου σημειώνει πως αυτό που κάνει είναι να “εκτροχιάζει τη πολιτική συζήτηση για να την πάει σε κάτι που θα ικανοποιήσει τα πλήθη, μιλώντας στα χαμηλότερά τους ένστικτα“. Παράλληλα, πρόσθεσε πως “δεν το κάνει μόνο με τα γκέι άτομα ο κ. Μπέος, είπε επίσης ότι οι δημοσιογράφοι φταίνε, οι δικηγόροι φταίνε κλπ”.

“Πρέπει να φύγουμε από αυτό το τοξικό πρώτυπο του ματσό άντρα ελληνάρα που επειδή χτυπά το τραπέζι στο χέρι ή φωνάζει δυνατότερα από τους άλλους θεωρεί πως έχει και δίκιο” επεσήμανε.

Στη συνέχεια αναφέρθηκε και στην πρόσφατη συνέντευξη του Στέφανου Κασσελάκη, ο οποίος εξέφρασε την επιθυμία ο ίδιος και ο σύντροφός του να αποκτήσουν δύο αγόρια με παρένθετη μητέρα.

Αφού ξεκαθάρισε ότι δεν εξισώνει σε καμία περίπτωση τις δύο πλευρές, σημείωσε πως “εάν τα έλεγα εγώ ο ίδιος ο ΣΥΡΙΖΑ θα ζητούσε να με σταυρώσουν”. “Αυτό έχει εκτροχιάσει τη συζήτηση για τα δικαιώματα της ΛΟΑΤΚΙ και το θέμα παιδί” συνέχισε για να τονίσει ότι “δεν υπάρχει καμία μελέτη στον κόσμο που να λέει ότι τα παιδιά των γκέι γίνονται γκέι”.

Οι απόψεις που εκφράζονται στα σχόλια των άρθρων δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις της ιστοσελίδας μας, το οποίο ως εκ τούτου δεν φέρει καμία ευθύνη. Για τα άρθρα που αναδημοσιεύονται εδώ με πηγή, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο την ιστοσελίδα.‌‌

Related posts

Ανδρέας Γεωργίου: Θύμα απάτης ο ηθοποιός – Τι συνέβη

evosmos

ΥΠΟΘΕΣΗ ΒΙΤΡΙΟΛΙ: 15 ΧΡΟΝΙΑ ΚΑΘΕΙΡΞΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΜΕΓΑΛΟΒΙΖΙΤΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΜΦΙΛΟΧΙΑ, ΕΦΗ ΚΑΚΑΡΑΤΖΟΥΛΑ. ΔΕΝ ΤΗΣ ΑΝΑΓΝΩΡΙΣΤΗΚΕ ΚΑΝΕΝΑ ΕΛΑΦΡΥΝΤΙΚΟ – ΕΚΡΗΞΗ ΑΠΟ ΤΟΝ ΔΙΚΗΓΟΡΟ ΤΗΣ Σ. ΚΕΧΑΓΙΟΓΛΟΥ

evosmos

Πρώην επικεφαλής των Κροατών χούλιγκαν για την ΑΕΚ: «Οι Τούρκοι θα γίνουν κρέας για γκούλας»

evosmos

Leave a Comment