LIFE STYLE ΕΛΛΑΔΑ

Δε σταματούσαν να καμαρώνουν: Περήφανοι γονείς Αγγελική Δαλιάνη–Μάνος Παπαγιάννης, στο πλευρό των παιδιών τους

Περήφανοι γονείς η Αγγελική Δαλιάνη και ο Μάνος Παπαγιάννης αποκάλυψαν τα μετάλλια που έχουν κερδίσει τα παιδιά τους στις πολεμικές τέχνες.

Η οικογένεια πέρασε ένα Σαββατοκύριακο με ευχάριστα νέα, καθώς τόσο ο μικρός Νικήτας, όσο και η αδελφή του, Λυδία, διακρίθηκαν σε παιδικούς αγώνες, επιστρέφοντας στο σπίτι με τα μετάλλια που κέρδισαν.

«Χρυσό στην κατηγορία Κάτα Παίδων στο Κύπελλο Έγχρωμων ζωνών ο Νικήτας μου!!! Κι εγώ μαμά «κουκουβάγια» και fan club μαζί!!! Συγχαρητήρια Νικήτα», έγραψε η Αγγελική Δαλιάνη σε ανάρτηση για τον γιο της.


Ακολούθησε η ανάρτηση για την κόρη της, Λυδία: «2η μέρα αγώνων Καράτε σήμερα και ακόμα ένα μετάλλιο στη συλλογή μας!!! για τη Λυδία μου στην κατηγορία Κάτα Νεανίδων».


Αναρτήσεις για τα μετάλλια των παιδιών του έκανε και ο Μάνο Παπαγιάννης:

Οι απόψεις που εκφράζονται στα σχόλια των άρθρων δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις της ιστοσελίδας μας, το οποίο ως εκ τούτου δεν φέρει καμία ευθύνη. Για τα άρθρα που αναδημοσιεύονται εδώ με πηγή, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο την ιστοσελίδα.‌‌

Related posts

Τραγωδία στα Τρίκαλα: Στο πένθος η πολύτεκνη οικογένεια κληρικού για τον θάνατο του 15χρονου γιου του

evosmos

Υποχρεωτική χρήση μάσκας σε κλειστούς χώρους εισηγούνται οι λοιμωξιολόγοι

evosmos

ΑΠΙΣΤΕΥΤΗ “ΠΑΤΑΤΑ” ΤΗΣ ΝΙΚΟΛΟΥΛΗ ΣΤΗ ΔΗΘΕΝ ΑΝΕΥΡΕΣΗ ΠΑΤΕΡΑ ΚΑΙ ΓΙΟΥ – ΤΕΤΟΙΑ ΤΡΑΓΙΚΑ ΛΑΘΗ “ΣΚΟΤΩΝΟΥΝ” ΤΟΥΣ ΣΥΓΓΕΝΕΙΣ ΠΟΥ ΑΓΩΝΙΟΥΝ ΚΑΙ ΕΝΤΑΦΙΑΖΟΥΝ ΤΗΝ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ – ΝΑ ΤΗ ΧΑΙΡΕΤΑΙ ΤΟ ΜΕΓΚΑ ΚΑΙ Ο κ. ΜΑΡΙΝΑΚΗΣ

evosmos

Leave a Comment