ΕΛΛΑΔΑ

ΖΕΥΣ: «ΜΟΝΟ ΟΙ ΕΛΕΥΘΕΡΕΣ ΨΥΧΕΣ ΚΡΑΤΑΝΕ ΕΛΕΥΘΕΡΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ» – ΤΟ ΜΗΝΥΜΑ ΤΟΥ ΠΙΛΟΤΟΥ ΤΟΥ F-16 ΧΡΗΣΤΟΥ ΧΑΡΙΤΟΥ (ΒΙΝΤΕΟ)

Για ακόμα μια χρονιά το F-16 Block 52+ της ομάδας επιδείξεων «ΖΕΥΣ» της Πολεμικής Αεροπορίας εντυπωσίασε στην παρέλαση της 28ης Οκτωβρίου στη Θεσσαλονίκη.

Ποιος είναι ο πιλότος που «εσκισε» τα σύννεφα
O Σμηναγός (Ι) Χρήστος – Πάρις Χαρίτος ήταν ο πιλότος στο αεροσκάφος F-16 της ομάδας «ΖΕΥΣ» που «έσκισε» τον ουρανό της Θεσσαλονίκης, στην παρέλαση της 28ης Οκτωβρίου και εντυπωσίασε με τους ελιγμούς του.

Μάλιστα όπως έχει δηλώσει στο ΑΠΕ-ΜΠΕ «Το να γίνω πιλότος της Πολεμικής Αεροπορίας ήταν το όνειρο από τα παιδικά χρόνια και είμαι πολύ ευγνώμων που το κατάφερα. Είναι ένα επάγγελμα που πρέπει να το αγαπάς πολύ για το φέρεις εις πέρας. Έχει πολλές απαιτήσεις και πολλές ώρες δουλειάς, όταν όμως τα καταφέρεις σου δίνει πίσω πάρα πολλά πράγματα».

Η ομάδα F-16 “Ζευς”
H Ομάδα Αεροπορικών Επιδείξεων Μεμονωμένου Αεροσκάφους F-16 “Ζευς” (F-16 Demo Team) αποτελεί ένα φιλόδοξο πρόγραμμα εκτέλεσης αεροπορικών επιδείξεων, που σκοπό έχει να διαδώσει την καλλιέργεια της αεροπορικής ιδέας και την τόνωση του ηθικού τόσο των στελεχών των Ενόπλων Δυνάμεων όσο και της Ελληνικής κοινωνίας ενώ παράλληλα προβάλλει την μαχητική ικανότητα και το γενικότερο έργο της Πολεμικής Αεροπορίας.

Το αεροσκάφος που χρησιμοποιείται για την εκτέλεση των αεροπορικών επιδείξεων είναι τύπου F-16C Block 52+.

Οι απόψεις που εκφράζονται στα σχόλια των άρθρων δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις της ιστοσελίδας μας, το οποίο ως εκ τούτου δεν φέρει καμία ευθύνη. Για τα άρθρα που αναδημοσιεύονται εδώ με πηγή, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο την ιστοσελίδα.‌‌

Related posts

ΜΑΤΟΥΛΑ. 6 ΜΕΡΕΣ ΝΕΚΡΗ ΜΕΣΑ ΣΤΟ ΣΠΙΤΙ ΤΗΣ. ΕΝΤΟΠΙΣΤΗΚΕ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΣΧΗΜΗ ΜΥΡΩΔΙΑ. ΤΡΑΓΙΚΟ ΤΕΛΟΣ ΓΙΑ ΤΗ ΓΥΝΑΙΚΑ ΠΟΥ ΕΓΡΑΨΕ ΤΗ ΝΕΩΤΕΡΗ ΙΣΤΟΡΙΑ ΤΗΣ ΚΟΣΜΙΚΗΣ ΑΘΗΝΑΣ ΤΟΥ ΚΟΛΩΝΑΚΙΟΥ

evosmos

«Ο Σημίτης θα παρέπεμπε στην Χάγη Ίμια και αποστρατιωτικοποίηση νησιών» αποκαλύπτει έγγραφο «φωτιά» (βίντεο-φωτο)

evosmos

Θρίλερ στη Θεσσαλονίκη: Βρέθηκε 33χρονος απαγχονισμένος σε δωμάτιο ξενοδοχείου

evosmos

Leave a Comment