ΕΛΛΑΔΑ

Καταγγελία για το Νοσοκομείο Χαλκίδας: Δεν εξέτασαν έγκυο γυναίκα

Φαίνεται πως σε αυτή τη χώρα μόνο αν είσαι Υπουργός και έχεις δεχθεί γιαούρτι στο πρόσωπο (ή VIP, ή Μητροπολίτης και χρειάζεσαι ΜΕΘ) κινητοποιείται άμεσα το σύστημα, σε διαφορετική περίπτωση… μόνο αν είσαι τυχερός.

Την αδιαφορία των γιατρών στο Γενικό Νοσοκομείο Χαλκίδας κατήγγειλε η αδελφή μιας εγκύου, η οποία έκανε γνωστό ότι η αδελφή της πήγε με έντονη αδιαθεσία (ρινορραγία και οξύ πονοκέφαλο) στο Νοσοκομείο και έφυγε χωρίς να την εξετάσει κάποιος, καθώς ο γυναικολόγος αρνήθηκε να κατέβει παρά την ενημέρωσή του από τον νοσηλευτή.

Του είπε μάλιστα, «δεν βρίσκω το λόγο να κατέβω λυπάμαι»! Το περιστατικό συνέβη το βράδυ του Σαββάτου (29/4) στη Χαλκίδα, όταν η καταγγέλλουσα και η έγκυος αδελφή της έφτασαν με ιδιωτικό ασθενοφόρο στο νοσοκομείο.

Περιέγραψε η κ.Γιώτα:

«Φτάσαμε στο Νοσοκομείο 02.30 τη νύχτα με ιδιωτικό ασθενοφόρο ασθενοφόρο. Ο μόνος άνθρωπος που μας βοήθησε από την πρώτη στιγμή ήταν ο νοσηλευτής που μας μίλησε με το που μπήκαμε μέσα. Εκείνος κάλεσε αμέσως τον γυναικολόγο να κατέβει για να δει την αδερφή μου και εκείνος αρνήθηκε. Ο νοσηλευτής παρακαλούσε τον γιατρό να έρθει και εκείνος του είπε πως δεν βρίσκει το λόγο να κατέβει και να πάρει παρακεταμόλη».

Οι απόψεις που εκφράζονται στα σχόλια των άρθρων δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις της ιστοσελίδας μας, το οποίο ως εκ τούτου δεν φέρει καμία ευθύνη. Για τα άρθρα που αναδημοσιεύονται εδώ με πηγή, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο την ιστοσελίδα.‌‌

Related posts

Τροχαίο στη Βάρκιζα: Το τραγικό παιχνίδι της μοίρας – Είχε μείνει ανάπηρος από τροχαίο ο 40χρονος

evosmos

Ροτβάιλερ κατασπάραξαν σκύλο και 17 κότες στον Εύοσμο

evosmos

Δημοσκόπηση: Στις 17 μονάδες το προβάδισμα της ΝΔ έναντι του ΣΥΡΙΖΑ

evosmos

Leave a Comment