ΕΛΛΑΔΑ

ΝΕΚΡΟΣ Ο 60ΧΡΟΝΟΣ ΠΟΥ ΠΥΡΟΒΟΛΗΣΑΝ ΣΤΟ ΣΤΗΘΟΣ – ΗΤΑΝ ΣΕΣΗΜΑΣΜΕΝΟΣ – ΠΟΙΟΣ ΗΤΑΝ Ο ΑΛΒΑΝΟΣ ΘΥΜΑ ΤΗΣ ΕΠΙΘΕΣΗΣ – ΤΟΝ ΠΥΡΟΒΟΛΗΣΑΝ ΣΤΟΝ ΔΡΟΜΟ, ΚΟΝΤΑ ΣΕ ΜΙΑ ΠΟΛΥΚΑΤΟΙΚΙΑ

Υπέκυψε στα τραύματά του το 60χρονο θύμα της επίθεσης με πυροβολισμούς στο Παλαιό Φάληρο, το βράδυ της Πέμπτης (30/11).

Ο άνδρας, αλβανικής καταγωγής, ήταν σεσημασμένος για συμμετοχή σε συμμορία, ναρκωτικά, διακίνηση παράνομων τσιγάρων και πλαστογραφία, σύμφωνα με πληροφορίες.

Πώς έγινε η φονική επίθεση στο Παλαιό Φάληρο

Επεισόδιο με πυροβολισμούς σημειώθηκε το βράδυ της Πέμπτης (30/11) στο Παλαιό Φάληρο.

Σύμφωνα με πληροφορίες, λίγο μετά τις 21.00 πολίτες τηλεφώνησαν στην ΕΛ.ΑΣ. και ανέφεραν ότι ένα άτομο δέχθηκε πυροβολισμούς ενώ βρισκόταν στον δρόμο, κοντά σε μία πολυκατοικία επί της οδού Άτλαντος.

Ένας άνδρας ηλικίας 60 χρονών, αλβανικής καταγωγής, δέχθηκε πυροβολισμούς έξω από το σπίτι του στην οδό Άτλαντος στο Παλαιό Φάληρο.

Ο άνδρας έχει μεταφερθεί στο νοσοκομείο σε σοβαρή κατάσταση ενώ στο σημείο των πυροβολισμών στο Παλαιό Φάληρο έχουν σπεύσει οι Αρχές και διεξάγεται έρευνα για το τι έχει συμβεί. Σύμφωνα με πληροφορίες στο σημείο έχουν βρεθεί δυο κάλυκες πιθανόν των 9 mm.

Στο σημείο της εντολής επίθεσης έχουν μεταβεί πληρώματα της ΕΛΑΣ ενώ μεταβαίνει και η Ασφάλεια σε αυτοψία του χώρου και περισυλλογή στοιχείων

Σύμφωνα με τις πληροφορίες ο 60χρονος Αλβανό, ενω ήταν πεζός στον οδό Ατλαντος 44, στο Παλαιό Φάληρο, όταν από μικρή απόσταση δέχθηκε τα πυρά. Στο σημείο φέρεται να είναι η κατοικία του και ο ίδιος βρισκόταν εξωτερικά όταν δέχθηκε τα πυρά.

Περίοικοι άκουσαν τους πυροβολισμούς και διερχόμενοι είδαν το θύμα να καταρρέει στο οδόστρωμα. Με ενημέρωση της Άμεσης Δράσης στο σημείο κλήθηκαν σταθμοί του ΕΚΑΒ και παρέλαβαν τον άνδρα ο οποίος δέχθηκε τις βολιδες του όπλου στο θώρακα, κι έχει διακομισθεί εν ζωή στο νοσοκομείο Ευαγγελισμός.

Σε αυτοψία στο χώρο εντοπίστηκαν δύο κάλυκες, πιθανόν 9mm. Για το ένοπλο αιματηρό επεισόδιο προανάκριση διενεργεί η Υποδιεύθυνση Δίωξης Εγκλημάτων κατά Ζωής και Ιδιοκτησίας της Ασφάλεια .

Οι απόψεις που εκφράζονται στα σχόλια των άρθρων δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις της ιστοσελίδας μας, το οποίο ως εκ τούτου δεν φέρει καμία ευθύνη. Για τα άρθρα που αναδημοσιεύονται εδώ με πηγή, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο την ιστοσελίδα.‌‌

Related posts

Τους σιχάθηκε τους “ειδικούς” ο κόσμος και αντιδράει! Απογραφή 2021: «Απογραφέας χτυπά το κουδούνι και του κλείνουν κατάμουτρα την πόρτα»

evosmos

Έχει ξεφύγει ο κόσμος! Οδηγός έριξε κουτουλιά σε δημοτικό αστυνομικό στο κέντρο της Λαμίας

evosmos

Κορινθία: Σήμερα θα απολογηθεί ενώπιον του εισαγγελέα ο 45χρονος Μάνος Καλαϊτζιδάκης

evosmos

Leave a Comment