ΚΟΣΜΟΣ

Πάρα πολύ σκληρό ΒΙΝΤΕΟ! Αυτοκίνητο πέφτει σκόπιμα πάνω σε πεζούς αστυνομικούς

Δύο αστυνομικοί τραυματίστηκαν σοβαρά όταν ένας ύποπτος έριξε πάνω τους ένα αυτοκίνητο σε έναν οικιστικό δρόμο στην Φλόριντα των ΗΠΑ αυτή την εβδομάδα, σύμφωνα με τις αρχές.

Το σοκαριστικό περιστατικό εκτυλίχθηκε γύρω στις 8 το πρωί της Πέμπτης στο Brandon, μια κοινότητα στα προάστια της Τάμπα.

Το γραφείο του σερίφη της κομητείας Hillsborough (HCSO) έλαβε μια κλήση από μια γυναίκα που είπε ότι ο γιος της συμπεριφερόταν βίαια στο σπίτι της.

«Όταν έφτασαν οι αστυνομικοί, ήρθαν σε επαφή με τον Ralph Bouzy, 28 ετών, ο οποίος βρισκόταν στην θέση του οδηγού ενός οχήματος στον δρόμο του σπιτιού του. Οι αστυνομικοί προσπάθησαν να έρθουν σε επαφή μαζί του, δηλώνοντας ότι ήταν εκεί για να βοηθήσουν, αλλά ο Bouzy αρνήθηκε να τους μιλήσει και απομακρύνθηκε», εξήγησε το HCSO σε δελτίο τύπου .

Λίγα λεπτά αργότερα, ο Bouzy επέστρεψε και επιτάχυνε το όχημά του προς έναν αξιωματικό!

Δείτε το σοκαριστικό βίντεο! Προσοχή σκληρές εικόνες

Οι απόψεις που εκφράζονται στα σχόλια των άρθρων δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις της ιστοσελίδας μας, το οποίο ως εκ τούτου δεν φέρει καμία ευθύνη. Για τα άρθρα που αναδημοσιεύονται εδώ με πηγή, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο την ιστοσελίδα.‌‌

Related posts

Στους 346.000 οι θάνατοι από COVID-19 στην Δυτ. Ευρώπη έναντι 85.000 στην Ανατολική: Που οφείλεται η «χαοτική» διαφορά;

evosmos

Δολοφόνησαν τους γονείς τους γιατί τους βίαζε ο πατέρας τους: Η συγκλονιστική επιστολή που τους «δικαιώνει» 30 χρόνια μετά

evosmos

Η πτήση των… οργίων: Αεροσυνοδός συνευρεθει ερwτικa με όλο το πλήρωμα αεροσκάφους!

evosmos

Leave a Comment