ΕΛΛΑΔΑ

Αυτή είναι η 20χρονη Δήμητρα… Η Κρητικοπούλα που άφησε ΑΝΑΙΣΘΗΤΟ τον 40χρονο ληστή που της επιτέθηκε…!!!

Το απόγευμα της περασμένης Παρασκευής, γύρω στις 17.30 ,στη κεντρική αγορά Ηρακλείου Κρήτης, η 20χρονη Δήμητρα Σακαδάκη πήγαινε για καφέ μαζί με φίλη της, η οποία προπορευόταν μιλώντας ταυτόχρονα στο τηλέφωνο.

Ξαφνικά ένας άντρας γύρω στα 40, επιτίθεται στη φίλη της Δήμητρας και την χτυπάει για να της αρπάξει για να πάρει την τσάντα της.

Η 20χρονη Δήμητρα που είναι γνώστρια πολεμικών τεχνών, τον πιάνει και προσπαθεί να τον ακινητοποιήσει. Ακολουθεί συμπλοκή, ανταλλάσσουν χτυπήματα ωστόσο το νεαρό κορίτσι καταφέρνει να τον ακινητοποιήσει, αφήνοντας τον αναίσθητο, πιθανόν από χτύπημα που του έδωσε στο σαγόνι. Στο σημείο έσπευσαν σχεδόν αμέσως αστυνομικές δυνάμεις.

Ο επίδοξος τσαντάκιας συνελήφθη και κρατείται στο 1ο Αστυνομικό Τμημα Ηρακλείου. Πάνω στη συμπλοκή, η 20χρονη έπαθε κάταγμα στη μύτη της και μεταφέρθηκε για τις πρώτες βοήθειες στο ιατρείο του Μιλτιάδη Βολανάκη.

«Η Δήμητρα με έκανε για ακόμα μια φορά υπερήφανο! Για να προστατέψετε τα παιδιά σας, να μάθουν κάποια Πολεμική Τέχνη για να μπορούν να αμυνθούν σε οποιοδήποτε κίνδυνο που επιφυλάσσει η ζωή! Κυρίως τα κορίτσια!», επισημαίνει ο ο πατέρας της 20χρονης, Μιχάλης Σακαδάκης, με αφορμή την εμπειρία της κόρης του.

273996441_525660582169055_5890255618436368721_n

Οι απόψεις που εκφράζονται στα σχόλια των άρθρων δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις της ιστοσελίδας μας, το οποίο ως εκ τούτου δεν φέρει καμία ευθύνη. Για τα άρθρα που αναδημοσιεύονται εδώ με πηγή, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο την ιστοσελίδα.‌‌

Related posts

Ο Νιγηριανός ράπερ Thug Slime μαχαίρωσε πατέρα τριών παιδιών στο κέντρο της Αθήνας!

evosmos

Απαγωγή Μαρκέλλας: «Είναι ανίκανη για να δράσει μόνη της» λέει γείτονας της 33χρονης

evosmos

Βόλος: Ράγισαν καρδιές στο τελευταίο αντίο της 19χρονης – Την αποχαιρέτησαν ντυμένη νύφη

evosmos

Leave a Comment