ΚΟΣΜΟΣ

Βίντεο σοκ – Αστυνομικός πυροβολεί και σκοτώνει 27χρονη που κάλεσε βοήθεια για ενδοοικογενειακή βία

Σοκ και αποτροπιασμό προκαλεί βίντεο από την κάμερα της στολής του αστυνομικού στις ΗΠΑ που πυροβόλησε και σκότωσε 27χρονη, θύμα ενδοοικογενειακής βίας.

Το υλικό δόθηκε στη δημοσιότητα, την Παρασκευή, από το τμήμα του σερίφη του Λος Άντζελες και δείχνει τον αστυνομικό, Ty Shelton, να πυροβολεί την 27χρονη τέσσερις φορές μέσα σε περίπου τρία δευτερόλεπτα από την είσοδό του στο σπίτι της.

Αντιδράσεις

Το τραγικό περιστατικό εκτυλίχθηκε στο Λάνκαστερ, μία πόλη στο βόρειο τμήμα της κομητείας του Λος Άντζελες, με ακτιβιστές των πολιτικών δικαιωμάτων να αναρωτιούνται γιατί χρησιμοποιήθηκε από την αστυνομία θανατηφόρα βία εναντίον μιας γυναίκας που είχε ζητήσει βοήθεια και ήταν θύμα κακοποίησης.

Οι απόψεις που εκφράζονται στα σχόλια των άρθρων δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις της ιστοσελίδας μας, το οποίο ως εκ τούτου δεν φέρει καμία ευθύνη. Για τα άρθρα που αναδημοσιεύονται εδώ με πηγή, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο την ιστοσελίδα.‌‌

Related posts

Ποιος μας καταράστηκε! Γαμπρός λέει πόσο δύσκολη χρονιά είναι το 2020 και αμέσως χτυπάει κεραυνός δίπλα του (ΒΙΝΤΕΟ)

evosmos

Οι Γερμανοί στον γνωστό τους ρόλο: Προτείνουν «εγκλεισμό σε στρατόπεδα συγκέντρωσης» όσων δεν πειθαρχούν στην καραντίνα

evosmos

Την απάτησε ο αρραβωνιαστικός και πήρε κυριολεκτικά τη βρόμικη εκδίκησή της «Ακούστε να μαθαίνετε» (ΒΙΝΤΕΟ)

evosmos

Leave a Comment