ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

ΔΗΜΟΣ Κορδελιού – Ευόσμου: Καλή επιδημιολογική εικόνα έδειξαν τα rapid test του ΕΟΔΥ στο Δήμο Κορδελιού-Ευόσμου

Κλιμάκιο του ΕΟΔΥ βρέθηκε σήμερα στην Πλατεία Ευόσμου, όπου από τις 10:00 μέχρι τις 15:00 διενήργησε 266 ελέγχους ταχείας ανίχνευσης αντιγόνου (rapid test), στο πλαίσιο της κινητοποίησης που υπάρχει στην περιοχή μετά την ανίχνευση θετικών δειγμάτων στο νοτιοαφρικανικό στέλεχος του νέου κορωνοϊού.
Στα 266 τεστ, εντοπίστηκαν δυο θετικά, γεγονός που κάθε άλλο παρά ανησυχεί, καθώς το ποσοστό είναι πάρα πολύ μικρό και σαφώς δίνει μια καλή επιδημιολογική εικόνα της πόλης αναφορικά με τη διασπορά.
Από την περασμένη Κυριακή η Δημοτική Αρχή βρίσκεται σε ανοιχτή επικοινωνία και συνεργασία με τον ΕΟΔΥ, ο οποίος αν το κρίνει απαραίτητο θα προχωρήσει στη διενέργεια ενός ακόμη ελέγχου στο Δήμο, αυτή τη φορά σε σημείο του Κορδελιού.

Μπορεί να είναι εικόνα ένα ή περισσότερα άτομα και εξωτερικοί χώροι

Μπορεί να είναι εικόνα ένα ή περισσότερα άτομα, άτομα που στέκονται και εξωτερικοί χώροι

Μπορεί να είναι εικόνα ένα ή περισσότερα άτομα, άτομα που στέκονται και εξωτερικοί χώροι

 

Οι απόψεις που εκφράζονται στα σχόλια των άρθρων δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις της ιστοσελίδας μας, το οποίο ως εκ τούτου δεν φέρει καμία ευθύνη. Για τα άρθρα που αναδημοσιεύονται εδώ με πηγή, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο την ιστοσελίδα.‌‌

Related posts

ΔΗΜΟΣ Κορδελιού – Ευόσμου: Ξεκινούν τα Προγράμματα Άθλησης Ενηλίκων στο Γυμναστήριο Κολοκοτρώνη

evosmos

ΔΗΜΟΣ Κορδελιού – Ευόσμου: ΈΡΓΑ ΑΣΦΑΛΤΟΣΤΡΩΣΗΣ ΣΤΙΣ ΟΔΟΥΣ ΕΠΤΑΝΗΣΟΥ & 25ης ΜΑΡΤΙΟΥ

evosmos

ΕΥΟΣΜΟΣ: Νύχτα τρόμου για αστυνομικό στον Εύοσμο – Δέχθηκε επίθεση από ομάδα ανηλίκων

evosmos

Leave a Comment