ΕΛΛΑΔΑ

Θεσσαλονίκη: Νεαροί επιτέθηκαν σε δύο τρανσέξουαλ – 12 προσαγωγές από την Αστυνομία

Σοβαρό επεισόδιο σημειώθηκε το βράδυ του Σαββάτου στο κέντρο της Θεσσαλονίκης. Στις 22:30, πολυπληθής ομάδα νεαρών ατόμων, που βρισκόταν στην πλατεία Αριστοτέλους, κινήθηκε εναντίον δύο τρανσέξουαλ ατόμων που περνούσαν από το σημείο.

Οι νεαροί αντάλλαξαν ύβρεις με τα δύο τρανσέξουαλ άτομα. Στη συνέχεια άρχισαν να τους πετούν μπουκάλια, ενώ κάποιοι τους έφτυσαν. Τα δύο θύματα της επίθεσης μπήκαν στο εσωτερικό ενός εστιατορίου για να προστατευθούν. Ειδοποιήθηκε το 100. Στο σημείο έσπευσε ισχυρή αστυνομική δύναμη.

Οι αστυνομικοί προχώρησαν σε 12 προσαγωγές. Ο αριθμός των προσαχθέντων αναμένεται να αυξηθεί. Οι εμπλεκόμενοι στο συμβάν έχουν μεταβεί στο Αστυνομικό Τμήμα Λευκού Πύργου. Εξετάζεται το ενδεχόμενο να αναλάβει την υπόθεση η Υπηρεσία Αντιμετώπισης Ρατσιστικής Βίας.

Οι απόψεις που εκφράζονται στα σχόλια των άρθρων δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις της ιστοσελίδας μας, το οποίο ως εκ τούτου δεν φέρει καμία ευθύνη. Για τα άρθρα που αναδημοσιεύονται εδώ με πηγή, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο την ιστοσελίδα.‌‌

Related posts

«Να μην έχεις ούτε λάδι στο ντουλάπι, η φέτα μακρινό όνειρο. Δύο δουλειές και να μην μπορείς να ζήσεις…»

evosmos

Κορωνοϊός: Επιλέγει από το «πλήθος μέτρων» η κυβέρνηση – Ορόσημο η Δευτέρα, επίκεντρο η Θεσσαλονίκη

evosmos

Πότε θα πληρωθούν οι δικαιούχοι του Power Pass – Ποιοι θα πάρουν παραπάνω επίδομα ρεύματος

evosmos

Leave a Comment