ΕΛΛΑΔΑ

Θεσσαλονίκη: Τα πρώτα στοιχεία του Ανθρωποκτονιών για το φονικό – Σε σοκ η γειτονιά (Εικόνες &Βίντεο)

Σε σοκ οι κάτοικοι της οδού Σεφέρη στη Χαριλάου που δεν μπορούν να πιστέψουν το φονικό που συνέβη στη γειτονιά τους.

Ως ένα αγαπημένο ζευγάρι που δεν δημιουργούσε προβλήματα περιγράφει τους δυο ηλικιωμένους άτομο από το κοντινό τους περιβάλλον.

«Δεν μπορώ να το πιστέψω. Είμαι σε σοκ. Ο 88χρονος πριν λίγες μέρες είχε πάρει εξιτήριο από το νοσοκομείο» αναφέρει στο ThessToday ο μάρτυρας.

Σύμφωνα με πληροφορίες, η 78χρονη εντοπίστηκε κατασφαγμένη στο διαμέρισμα από τον ανιψιό της στις 11 το πρωί. Λίγο πιο δίπλα βρέθηκε ο 88χρονος σύντροφός της σε κωματώδη κατάσταση, πιθανότατα από χάπια. Μάλιστα ο ίδιος φορούσε μπλε πλαστικά γάντια.

Η 78χρονη γυναίκα φέρει τραύματα από αιχμηρό αντικείμενο στην κοιλιακή χώρα.

Οι έρευνες του Τμήματος Εγκλημάτων κατά Ζωής είναι σε εξέλιξη. Σύμφωνα με πληροφορίες οι αρχές δεν έχουν αποκλείσει το ενδεχόμενο το φονικό να μην τελέστηκε από τον ηλικιωμένο άνδρα.

Οι απόψεις που εκφράζονται στα σχόλια των άρθρων δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις της ιστοσελίδας μας, το οποίο ως εκ τούτου δεν φέρει καμία ευθύνη. Για τα άρθρα που αναδημοσιεύονται εδώ με πηγή, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο την ιστοσελίδα.‌‌

Related posts

Ρ.Τ.Ερντογάν προς Κ.Μητσοτάκη: «’H θα μοιραστούμε τα κοιτάσματά σας ή θα γίνει πόλεμος»! – Τι εντόπισε το Oruc Reis;

evosmos

Απίστευτο και όμως πραγματικό! Θεσσαλονίκη: Τελετές με εξορκισμούς στην Αριστοτέλους

evosmos

Μιχάλης Χατζηγιάννης: Ό,τι γραφόταν για εμένα ήταν επιστημονική φαντασία

evosmos

Leave a Comment