ΔΙΑΦΟΡΑ ΕΛΛΑΔΑ

23χρονη αποκαλύπτει τα πάντα για το Tinder: “Με τόσους έχω πάει”

23χρονη αποκαλύπτει τα πάντα για το Tinder: Η νεαρή εντυπωσιακή κοπέλα από την Αθήνα, μιλάει για όλα όσα συμβαίνουν στη δημοφιλή εφαρμογή γνωριμιών 

Χωρίς να διστάσει, μίλησε σε δημοσιογράφο για όσα έχει βιώσει τα τελευταία δυο χρόνια που μπήκε στην εφαρμογή και χαρτογραφεί τους “τύπους” ανδρών που έχει γνωρίσει και έχει καταλήξει τελικά στο… κρεβάτι.

Στο ερώτημα του δημοσιογράφου για τον λόγο που κάποια κοπέλα τόσο νέα και εντυπωσιακή για ποιο λόγο να μπει σε μια τέτοια εφαρμογή, η απάντηση ήταν κοφτή: “Είναι όλα πιο εύκολα. Θέλω κρεβάτι απόψε; Το έχω μέσα σε λίγη ώρα. Επιλέγω ποιον γουστάρω και αυτό είναι όλο. Έχω αυτή τη στιγμή τουλάχιστον 400 άτομα που περιμένουν στην… ουρά για να κάνω match. Άρα, έχω μια σειρά από επιλογές, μέσα από το τηλέφωνό μου, για να επιλέξω με ποιον θα βγω…”.

 Η 23χρονη έχει βάλει φίλτρα αναζητήσεων στο προφίλ της. Γνωρίζει άτομα ηλικίας από 25 έως 35 ετών. Πως ξεχωρίζει όμως τον “καλό” από τον “κακό”; Και πόσο αληθινά είναι τα προφίλ τους εκεί;
23χρονη αποκαλύπτει τα πάντα για το Tinder: "Με τόσους έχω πάει"
“Υπάρχει μια μικρή ρουτίνα στα βήματα που ακολουθώ. Όταν θα κάνω γνωριμία με κάποιον, κατευθείαν του ζητάω το προφίλ στο instagram. Εκεί, θα δω πράγματα που σίγουρα δεν θα βάλει κάποιος στο tinder. Αφού ζυγίσω τα δεδομένα που έχω μπροστά μου, τότε προχωράω στο επόμενο βήμα που είναι το ραντεβού”. Παντρεμένοι, αρραβωνιασμένοι, δεσμευμένοι παίζουν; “Αμέ, απ’ όλα έχει ο μπαχτσές. Φτάνει να τους loggαρεις και να τους καταλαβαίνεις. Ζητάς το insta. Δεν στο δίνουν; Ύποπτο και thank you next. Απλά και ξεκάθαρα”.

Επικίνδυνο; Επικίνδυνο υπό προϋποθέσεις

Το γεγονός ότι γνωρίζει μια κοπέλα κάποιους άγνωστους μέσα από μια εφαρμογή, δεν μπορεί να σου εξασφαλίσει ότι αυτός που βρίσκεται στην άλλη πλευρά της εφαρμογής είναι νορμάλ. “Έχω ρισκάρει και πήγα σε σπίτι κάποιου που δεν γνώριζα” μας λέει. “Άγνοια κινδύνου θα το χαρακτήρισετε; Μπορεί” συνεχίζει. “Ωστόσο, όλα πήγαν καλά. Κάναμε ότι κάναμε και that’s all. Ότι ήθελα από αυτόν το πήρα, ότι ήθελε από εμένα το πήρε”.

Από “μπάμιες” έως “τεράστιους”

“Στα δυο χρόνια που έχω κάνει ραντεβού μέσω της εφαρμογής στην πλατφόρμα, μου έχουν τύχει φίφες μέχρι huge d#cκs. Όλα είχαν την πλάκα τους και με όλους έκανα κάτι. Γενικά, το ζω και μου αρέσει γιατί ξέρω τι θέλω και πως θα το πάρω.”

Το επόμενο ερώτημα ήταν, αν της ζητάνε τίποτα πιο xtreme ή ιδιαίτερο. “Τίποτα το περίεργο. Ίσως να φταίει και ο χαρακτήρας μου. Δεν είμαι η γkoμεviτσα η παθητική που θα πω ναι σε όλα. Δεν μου έχουν ζητήσει κάτι ακραίο και δεν θα έκανα κάτι που δεν θα μου άρεσε. Πιστεύω πως όλα πρέπει να γίνονται κοινή συναινέσει, αλλιώς μιλάμε για άλλες καταστάσεις. Μου έχουν τύχει καλά παιδιά και μάλιστα με κάποιους έχω δημιουργήσει και πολύμηνες σχέσεις”.

Στο ερώτημα αν ζητάνε την “πίσω πόρτα” της, η απάντησή της ήταν ακαριαία. “Αν δεν έχεις πρόβλημα να σε xέsω, let’s do it”… και ξεσπάει σε γέλια και συνεχίζει “Γενικά ταμπού δεν έχω, αλλά κάθε πράξη έχει και τις επιπτώσεις του. Εγώ, απλά, προειδοποιώ”… Της έχουν ζητήσει τριο ή κάτι διαφορετικό; “Ποτέ, όλα ήταν μέχρι τώρα σε νορμάλ πλαίσια”.

23χρονη αποκαλύπτει τα πάντα για το Tinder: "Με τόσους έχω πάει"
Μέτρα προστασίας σε τέτοια ραντεβού υπάρχουν;

Σχεδόν πάντα μας απαντάει. “Σε δυο τρεις περιπτώσεις ξέφυγα και δεν χρησιμοποίησα προφυλάξεις. Xεσtηkα επάνω μου και πήγα κατευθείαν για γυναικολογικές. Όλα πεντακάθαρα τελικά”.

Που παίζουν “μπάλα” αυτά τα ραντεβού;

“Σχεδόν πάντα σε αυτοκίνητο. Σε κάποιες περιπτώσεις σε ξενοδοχείο ή σπίτι. Αλλά πολύ σπάνια”. Γενικά, από τα λεγόμενα της 23χρονης, όλα δείχνουν να ακολουθούν τους ρυθμούς της καθημερινότητας. Με fast track διαδικασίες, συνειδητοποιημένα και με μοναδικό κίνητρο την πράξη. “Αν θέλω εδώ και τώρα να μπει κάποιος μέσα μου, με τον τρόπο μου το κάνω. Αν δεν έχω τόση όρεξη, θα βγω και για έναν καφέ ή ποτό μέχρι να μου έρθει. Είπαμε, η νεαρή κοπέλα ξέρει τι θέλει και πως θα το διεκδικήσει. Δεν θέλει κόπο, τρόπο μόνο…

Δυο χρόνια και πόσα date;

Σίγα μην αφήναμε αυτή την ερώτηση, από τη στιγμή μάλιστα που απέναντί μας είχαμε το απόλυτο “κελεπούρι” που θα απαντούσε σε κάθε ερώτημα μας όσο hard και προσωπική θα ήταν. “Έχω βγει με τουλάχιστον 30 αγόρια. Με όλους έκανα κάτι. Άλλωστε, αυτός είναι και ο λόγος που κάνω τα match στο tinder”. “Αυτή την εποχή τραβιέμαι με 3-4 ταυτόχρονα. Αν είχα χρόνο θα τους έκανα μια γύρα όλους, έναν έναν, σε μια μέρα. Αντέχω. Είκοσι τρία είμαι ακόμα. Βράζει το αίμα μας”.

Γενικό συμπέρασμα από τις εμπειρίες της 23χρονης; Ευκολία, γρηγοράδα και κοινός στόχος μεταξύ των δυο ενδιαφερόμενων. Το ευχαριστιέται; Το ευχαριστιέται όπως όλα δείχνουν και την ικανοποιεί το αποτέλεσμα. Ίσως, επειδή έχει το δικαίωμα του “επιλέγειν” μέσα από δεκάδες διαφορετικές μουτσούνες και χαρακτήρες, βρίσκοντας σχεδόν πάντα αυτό που ταιριάζει στα δικά της στάνταρ.

Οι απόψεις που εκφράζονται στα σχόλια των άρθρων δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις της ιστοσελίδας μας, το οποίο ως εκ τούτου δεν φέρει καμία ευθύνη. Για τα άρθρα που αναδημοσιεύονται εδώ με πηγή, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο την ιστοσελίδα.‌‌

Related posts

FT: Οι μισθοί στην Ελλάδα είναι 30% χαμηλότεροι σε σχέση με το 2007

evosmos

Μαθεύτηκαν τα δυσάρεστα: Νεκρός ο τραγουδιστή των “σουξέ” Τόλης Τσιμογιάννης, η κόντρα με τον Γονίδη & η εξαφάνιση

evosmos

Άνοιγμα σχολείων: Πώς θα γίνει ο αγιασμός – Πρωτοφανή περιοριστικά μέτρα

evosmos

Leave a Comment