LIFE STYLE ΕΛΛΑΔΑ

Θυμάστε την Τζοβάννα Φραγκούλη; Δείτε πώς είναι σήμερα η αγαπημένη ηθοποιός

Ο χρόνος… περνάει και δεν ακουμπάει την Τζοβάννα Φραγκούλη με την αγαπημένη ηθοποιό και παρουσιάστρια της δεκαετίας του 90 να δείχνει νεότατη.

Πλέον, έχει απομακρυνθεί από τα φώτα της δημοσιότητας της τηλεόρασης και ζει το χειμώνα στις ΗΠΑ, ενώ το καλοκαίρι της το πέρασε στη Μύκονο.

Δείτε πώς είναι σήμερα η Τζοβάννα Φραγκούλη, μέσα από φωτογραφίες που η ίδια ανεβάζει στο προφίλ της στο Instagram.

tzobanna_fragkoylh2

Οι απόψεις που εκφράζονται στα σχόλια των άρθρων δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις της ιστοσελίδας μας, το οποίο ως εκ τούτου δεν φέρει καμία ευθύνη. Για τα άρθρα που αναδημοσιεύονται εδώ με πηγή, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο την ιστοσελίδα.‌‌

Related posts

“ΜΕ ΒΛΕΠΕΤΕ ΜΟΝΗ ΜΟΥ ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΕΙΜΑΙ – ΦΑΝΤΑΣΤΕΙΤΕ ΔΙΠΛΑ ΜΟΥ 57 ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ ΚΑΙ ΤΙΣ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΕΣ ΤΟΥΣ” – Η ΟΜΙΛΙΑ ΤΗΣ ΜΑΡΙΑΣ ΚΑΡΥΣΤΙΝΟΥ ΠΟΥ ΕΧΑΣΕ ΤΗΝ ΚΟΡΗ ΤΗΣ ΣΤΗ ΔΟΛΟΦΟΝΙΑ ΤΩΝ ΤΕΜΠΩΝ, ΣΥΓΚΛΟΝΙΖΕΙ (ΒΙΝΤΕΟ)

evosmos

ΣΥΓΚΛΟΝΙΣΜΕΝΗ Η ΚΟΙΝΩΝΙΑ ΤΗΣ ΚΑΒΑΛΑΣ ΜΕ ΤΟ ΣΚΛΗΡΟ ΦΟΝΙΚΟ! Ο ΠΑΤΕΡΑΣ ΤΟΥ ΔΟΛΟΦΟΝΟΥ ΔΕΝ ΠΗΓΕ ΣΤΗΝ ΚΗΔΕΙΑ ΤΟΥ ΓΙΟΥ ΤΟΥ- Ο ΙΕΡΕΑΣ ΔΕΝ ΗΘΕΛΕ ΝΑ ΨΑΛΛΕΙ ΑΛΛΑ ΤΟΝ ΑΝΑΓΚΑΣΕ Ο ΔΕΣΠΟΤΗΣ

evosmos

Εκείνος 61, εκείνη…: Η διαφορά ηλικίας Μάνεση–Μαυραγάνη & η αποκάλυψη “Τη ζήτησα σε γάμο στον 1 μήνα γνωριμίας”

evosmos

Leave a Comment