ΕΛΛΑΔΑ

ΣΟΚ! Εγκεφαλικά νεκρό το 6χρονο αγόρι που νοσηλευόταν μετά από ανακοπή

Δεν είναι ευχάριστα τα νέα για τον 6χρονο που πριν λίγες ημέρες διεκομίσθη στο νοσοκομείο του Ρίο, μετά από ανακοπή που υπέστη.

Όπως αναφέρθηκε στο ρεπορτάζ της ΕΡΤ, οι γιατροί ενημέρωσαν πως το αγόρι είναι εγκεφαλικά νεκρό και μάλιστα έχουν ενημερωθεί οι γονείς.

Η μητέρα και ο πατέρας του μικρού αγοριού, θα προχωρήσουν σε δωρεά των οργάνων του 6χρονου και έχουν ενημερώσει και τον Εθνικό Φορέα.

Υπενθυμίζεται ότι το παιδί έπαθε ανακοπή ενώ βρισκόταν στο σπίτι του και άμεσα το ΕΚΑΒ στα Γρεβενά ανέλαβε το περιστατικό. Έγινε διασωλήνωση και αναζητήθηκε κρεβάτι στη Θεσσαλονίκη, όμως δεν υπήρχε ελεύθερο και έτσι αποφασίστηκε η διακομιδή του στο νοσοκομείο του Ρίου. Μάλιστα κατά τη διακομιδή, το ασθενοφόρο έπαθε βλάβη στην Ιόνια Οδό και χρειάστηκε να το παραλάβει άλλο!

Οι γιατροί στη ΜΕΘ Παίδων προχώρησαν σε μια διαδικασία «ψύξης» του εγκεφάλου, ώστε να τον προφυλάξουν από πιθανές βλάβες λόγω της καταστολής ξεκινώντας θεραπευτική αγωγή. Παράλληλα οι γιατροί προχώρησαν και σε γονιδιακό έλεγχο για να διαπιστωθεί η αιτία της ανακοπής και έχουν σταλεί τα δείγματα στην Αθήνα.

Οι απόψεις που εκφράζονται στα σχόλια των άρθρων δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις της ιστοσελίδας μας, το οποίο ως εκ τούτου δεν φέρει καμία ευθύνη. Για τα άρθρα που αναδημοσιεύονται εδώ με πηγή, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο την ιστοσελίδα.‌‌

Related posts

Κορωνοϊός και νέα μέτρα: Πειράματα στο σώμα της Ελλάδας και των Ελλήνων

evosmos

Καλώς τονε και ας άργησε! Ο αγαπητικός της Ράνιας Τζίμα! Είδε φως και μπήκε!

evosmos

45χρονος έκλεψε χρεωστική κάρτα για να αγοράσει τρόφιμα για την οικογένειά του

evosmos

Leave a Comment