ΕΛΛΑΔΑ

Λατινοπούλου κατά Καπουτζίδη: «Κι εγώ θα βρω μία φριτέζα και θα γεννήσουμε τηγανητές πατάτες. Έλεος πια!»

«Ξαναχτύπησε» με νέα ανάρτησή της η Αφροδίτη Λατινοπούλου, μετά τον σάλο που είχε προκαλέσει με την επίθεσή της στην παρουσιάστρια Δανάη Μπάρκα σχετικά με τα κιλά της, καθώς αυτή τη φορά «τα έβαλε» με τον Γιώργο Καπουτζίδη.

Σημειώνεται πως η Αφροδίτη Λατινοπούλου είναι δικηγόρος και είχε πολιτευτεί με τη Νέα Δημοκρατία, ωστόσο μετά τα ακραία της σχόλια, διεγράφη από το κυβερνών κόμμα.

Αυτή τη φορά, λοιπόν, σχολίασε ένα δημοσίευμα που αφορούσε στον Γιώργο Καπουτζίδη, ο οποίος φέρεται να λέει σε συνέντευξή του «θα βρω άντρα και θα κάνω παιδιά!».

Η Αφροδίτη Λατινοπούλου αντέδρασε αναρτώντας ένα story στο Instagram, όπου σχολίαζε:

«Κι εγώ θα βρω μία φριτέζα και θα γεννήσουμε τηγανητές πατάτες. Έλεος πια. Έχουν δολοφονήσει τη λογική».

Οι απόψεις που εκφράζονται στα σχόλια των άρθρων δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις της ιστοσελίδας μας, το οποίο ως εκ τούτου δεν φέρει καμία ευθύνη. Για τα άρθρα που αναδημοσιεύονται εδώ με πηγή, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο την ιστοσελίδα.‌‌

Related posts

Πυροσβέστες έσωσαν γατάκι που είχε σκαρφαλώσει σε κολώνα του ΟΤΕ

evosmos

Τον έφαγαν άγρια ζώα της περιοχής – Σοκάρουν τα ευρήματα του ιατροδικαστή για τον νεκρό με τραύμα από αλυσοπρίονο

evosmos

Κρήτη: Μεθυσμένος επιβάτης πτήσης προκάλεσε χάος και συνελήφθη μετά την προσγείωση

evosmos

Leave a Comment