LIFE STYLE ΚΟΣΜΟΣ

«Μοιάζω με τέρας! Ο σύζυγός μου με αποφεύγει» – 30χρονη Tiktoker έκανε τατουάζ στα χείλη της και πρήστηκαν σαν μπαλόνια (Video)

Από Γιάννης Κυριακόπουλος
30χρονη TikToker “χτύπησε” τατουάζ στα χείλη της και πρήστηκαν σαν μπαλόνια, με την ίδια να χαρακτηρίζει «τέρας» τον εαυτό της και με τον σύζυγό της να την αποφεύγει.
Επίσης, μία νεαρή γυναίκα από την Αυστρία έχει ξοδέψει περισσότερα από 57.000 ευρώ σε πλαστικές επεμβάσεις και αυξητική στήθους μέσα σε τρία χρόνια
Η Whitney Leavitt ήθελε να κάνει ένα κόκκινο τατουάζ στα χείλη της για να φαίνονται πιο έντονα και να μην αναγκάζεται να βάζει κραγιόν σε καθημερινή βάση.
Όμως, μετά την ολοκλήρωση της θεραπείας τριπλασιάστηκαν σε μέγεθος και έγιναν σαν μπαλόνια, αναφέρει η The Sun.
«Μοιάζω με τέρας, δεν μπορώ να το πιστέψω», είπε χαρακτηριστικά και στη συνέχεια έδειξε την αντίδραση του συζύγου της.

«Μοιάζω με τέρας, δεν μπορώ να το πιστέψω», είπε χαρακτηριστικά και στη συνέχεια έδειξε την αντίδραση του συζύγου της.

Στο βίντεο διακρίνεται ο άντρας να γελάει και να τονίζει ότι δεν πρόκειται να την φιλήσει, ενώ ανέφερε περιπαικτικά «πρόσεχε, γιατί μπορεί να πεθάνεις».

«Ο σύζυγός μου με αποφεύγει», είπε στη συνέχεια η Whitney Leavitt και πρόσθεσε ότι «ελπίζω να έχουν ξεφουσκώσει σε ένα μήνα από τώρα».

Μέχρι στιγμής το βίντεο έχει ξεπεράσει τις 7 εκατομμύρια προβολές και αρκετοί χρήστες αναφέρουν ότι δεν πρόκειται να ακολουθήσουν τη συγκεκριμένη θεραπεία ομορφιάς, ενώ τόνισαν ότι οι συγκεκριμένες πρακτικές χρειάζονται προσοχή για τυχόν αλλεργίες ή ανεπιθύμητα αποτελέσματα.

Οι απόψεις που εκφράζονται στα σχόλια των άρθρων δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις της ιστοσελίδας μας, το οποίο ως εκ τούτου δεν φέρει καμία ευθύνη. Για τα άρθρα που αναδημοσιεύονται εδώ με πηγή, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο την ιστοσελίδα.‌‌

Related posts

Παρέμβαση Ισραήλ για το Oruc Reis: Πλήρης υποστήριξη στην Ελλάδα

evosmos

Απαγόρευση δια νόμου το εργαστηριακό κρέας στην Ιταλία – Αντιδράσεις από ΜΚΟ

evosmos

Φένια Πλεύρη: «Τα νιάτα θέλουν έρωτα και οι γέροι…» – Η αιχμηρή ανάρτηση για το γάμο του πατέρα της με την Τζόρτζια Σιακαβάρα

evosmos

Leave a Comment