LIFE STYLE ΕΛΛΑΔΑ

Συγκινεί η σύζυγος του Κων/νου Αγγελίδη: «Αυτή είναι η κατάσταση της υγείας του 7 χρόνια μετά τη μοιραία νύχτα»

Βράχος συνεχίζει να στέκεται η Εβελίνα Βαρσάμη δίπλα στον σύζυγό της Κωνσταντίνο Αγγελίδη και να συγκινεί με την στάση της αλλά και να αποκαλύπτει το πώς πηγαίνει η υγεία του παρουσιαστή και επιχειρηματία έπειτα από το τροχαίο που είχε με τη μηχανή του.

Επίσης, ο Γιώργος Λιάγκας έριξε «βόμβα» και αποκάλυψε για πρώτη φορά στο «Πρωινό», πως το βράδυ του σοβαρού ατυχήματος που είχε ο Κωνσταντίνος Αγγελίδης, ήταν μαζί και δεν το έχει πει ποτέ μέχρι τώρα.
«Έχουμε πάρα πολύ δρόμο μπροστά μας» «Σε σχέση με τον βαρύτατο τραυματισμό που είχε, βελτιώνεται», ανέφερε η Εβελίνα Βαρσάμη για το σοβαρό τροχαίο ατύχημα που είχε ο Κωνσταντίνος Αγγελίδης και πρόσθεσε: «Έχουμε πάρα πολύ δρόμο μπροστά μας.
Θέλω να ευχαριστήσω όλο τον κόσμο για την αγάπη και την υποστήριξη. Έχω λάβει πολλά μηνύματα αγάπης και ευχαριστώ πάρα πολύ».

«Είναι ο άνδρας μου και εκείνος το ίδιο θα έκανε για εμένα» Μετά το σχόλιο της δημοσιογράφου ότι στέκεται σαν βράχος δίπλα στον σύζυγό της, η ίδια είπε: «Δεν θα μπορούσα να κάνω διαφορετικά, είναι ο άνδρας μου και εκείνος το ίδιο θα έκανε για εμένα».

Οι απόψεις που εκφράζονται στα σχόλια των άρθρων δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις της ιστοσελίδας μας, το οποίο ως εκ τούτου δεν φέρει καμία ευθύνη. Για τα άρθρα που αναδημοσιεύονται εδώ με πηγή, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο την ιστοσελίδα.‌‌

Related posts

Νέοι χάρτες από Άγκυρα για να θεμελιώσει ιδιοκτησιακά δικαιώματα των κοιτασμάτων ένυδρου αερίου στο σύμπλεγμα Μεγίστης

evosmos

Επικό! Θαυμάστρια πέταξε το σουτιέν της στον Αργυρό και αυτός το έδωσε στην… ορχήστρα (Βίντεο)

evosmos

Πένθος για την Ελένη Βιτάλη: Πέθανε ο αδερφός της – Η συγκινητική ανάρτηση

evosmos

Leave a Comment