ΕΛΛΑΔΑ

ΝΕΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΠΟΥ ΘΑ ΣΥΖΗΤΗΘΟΥΝ ΓΙΑ ΤΗΝ ΥΠΟΘΕΣΗ ΤΗΣ ΠΑΤΡΑΣ! ΣΟΚΑΡΙΣΤΙΚΟ ΝΤΟΚΟΥΜΕΝΤΟ ΑΠΟ ΤΟ ΤΕΛΕΥΤΑΙΟ ΒΡΑΔΥ ΤΗΣ ΙΡΙΔΑΣ(ΒΙΝΤΕΟ)

Η ιστοσελίδα thebest.gr, δημοσίευσε σήμερα ένα νέο βίντεο σχετικό με την υπόθεση. Όπως αναφέρεται στο σχετικό δημοσίευμα, το βίντεο μαγνητοσκόπησε η Ρούλα Πισπιρίγκου μία ημέρα πριν βρεθεί νεκρή η Ίριδα.

Στο βίντεο, η Ρούλα Πισπιρίγκου -διακρίνεται το χέρι της καθώς παίζει με το ποδαράκι του παιδιού- τραβάει με το κινητό της τηλέφωνο την μικρή Ίριδα, η οποία είναι ξαπλωμένη σε μια μεγάλη επιφάνεια που μοιάζει με χαλί και της μιλάει με γλύκα και πειράγματα.

Δίπλα στο παιδί βρίσκεται ένα παιχνίδι: ένα λαγουδάκι-κουδουνίστρα. Από το βάθος ακούγεται ο ήχος ανοικτής τηλεόρασης.

Σύμφωνα με την ιστοσελίδα, εκείνο το βράδυ, η Ρούλα Πισπιρίγκου δημοσίευσε το βίντεο αυτό στο facebook γράφοντας: «έχει σοβαρή συζήτηση με το πόδι της..#ολημουζωη #ιριδα».

Λίγες ώρες μετά, το βρέφος σταμάτησε να χαμογελά για πάντα.

Δείτε το βίντεο

Η Ίριδα βρέθηκε νεκρή μέσα στην κούνια της, στο σπίτι της οικογένειας στην Πάτρα στις 20 Μαρτίου του 2021.

Σύμφωνα με όσα έχουν γίνει μέχρι στιγμής γνωστά από μαρτυρικές καταθέσεις, είναι το βράδυ της ημέρας που η αδελφή της Ρούλας Πισπιρίγκου γύρισε πίσω το παιδί από τον Αλισσό, όπου και βρισκόταν.

Σύμφωνα με τις ίδιες μαρτυρίες, η μητέρα της Ίριδας είχε ζητήσει να επιστρέψει το μωρό στο σπίτι της οδού Μπιζανίου.

Οι απόψεις που εκφράζονται στα σχόλια των άρθρων δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις της ιστοσελίδας μας, το οποίο ως εκ τούτου δεν φέρει καμία ευθύνη. Για τα άρθρα που αναδημοσιεύονται εδώ με πηγή, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο την ιστοσελίδα.‌‌

Related posts

Πήγαν να πλακωθούν στο ξύλο σε πλοίο λόγω της τρίωρης καθυστέρησης

evosmos

Γι’αυτό παράτησε το τραγούδι & εξαφανίστηκε από τα φώτα: Έτσι είναι στα 74 ο Πασχάλης Τερζής, η τελευταία φωτο

evosmos

Νίκος Κοεμτζής: Το αποκριάτικο γλέντι που κατέληξε σε… σφαγή για μια “παραγγελιά”

evosmos

Leave a Comment