ΕΛΛΑΔΑ

ΝΕΟ ΑΙΜΑ ΜΕ ΤΑ ΠΑΚΙΑ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΓΕΜΙΣΕΙ ΤΗ ΧΩΡΑ – ΑΦΑΝΤΟΣ Ο ΠΑΚΙΣΤΑΝΟΣ ΣΥΝΤΡΟΦΟΣ ΤΗΣ 35ΧΡΟΝΗΣ ΠΟΥ ΒΡΕΘΗΚΕ ΝΕΚΡΗ ΣΤΗ ΛΑΡΙΣΑ-ΜΙΑ ΕΒΔΟΜΑΔΑ ΝΕΚΡΗ ΛΕΕΙ Ο ΙΑΤΡΟΔΙΚΑΣΤΗΣ

Πραγματοποιήθηκε η ιατροδικαστική εξέταση στο άψυχο κορμί της 34χρονης που βρέθηκε νεκρή σε ημιυπόγειο διαμέρισμα στο κέντρο της Λάρισας.

Για τις συνθήκες θανάτου της 35χρονης γυναίκας, η σορός της οποίας βρέθηκε σε προχωρημένη σήψη, μίλησε ο ιατροδικαστής Χρήστος Κραβαρίτης.

Μετά το πέρας της νεκροψίας νεκροτομής ο κ. Κραβαρίτης τόνισε πως πτώμα σε προχωρημένη σήψη, φέρει συντριπτικό κάταγμα στο κεφάλι, το οποίο προκλήθηκε από αμβλύ όργανο.

Τόνισε επίσης πως πρόκειται για ανθρωποκτονία και μάλιστα, τοποθετεί το χρόνο θανάτου στη μία εβδομάδα από σήμερα.

Να σημειωθεί ότι στο πλαίσιο της αστυνομικής έρευνας για την υπόθεση αυτή, αναζητείται ένας 27χρονος αλλοδαπός, που ήταν πρώην σύντροφος της άτυχης γυναίκας.

Ο άνδρας θεωρείται βασικός ύποπτος και αγνοείται, ενώ ακόμη ένα στοιχείο που έχει σημασία είναι το τραύμα που έφερε στο κεφάλι η 35χρονη.

Οι απόψεις που εκφράζονται στα σχόλια των άρθρων δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις της ιστοσελίδας μας, το οποίο ως εκ τούτου δεν φέρει καμία ευθύνη. Για τα άρθρα που αναδημοσιεύονται εδώ με πηγή, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο την ιστοσελίδα.‌‌

Related posts

Κι άλλο κρούσμα βίας ανηλίκων: Μαθητές ανέβασαν βίντεο με τον ξυλοδαρμό του 13χρονου συμμαθητή τους στο Αγρίνιο (ΒΙΝΤΕΟ)

evosmos

Το θρυλικό καφενείο της Θεσσαλονίκης που είχε μέσα και κουρείο – Τι βρίσκεται σήμερα στη θέση του

evosmos

«Σαφάρι» από την Επιθεώρηση Εργασίας-Ποιοι μπαίνουν στο στόχαστρο

evosmos

Leave a Comment