ΕΛΛΑΔΑ

ΣΟΚΑΡΙΣΤΙΚΟ ΦΟΝΙΚΟ ΣΤΑ ΚΑΛΥΒΙΑ: 16ΧΡΟΝΟΣ ΜΑΧΑΙΡΩΣΕ ΜΕΧΡΙ ΘΑΝΑΤΟΥ ΤΟΝ ΠΑΤΕΡΑ ΤΟΥ

Φρικιαστικό θάνατο από το χέρι του γιου του βρήκε ένας 71χρονος στα Καλύβια Αττικής, καθώς ο 16χρονος γιος του τον μαχαίρωσε μέχρι θανάτου.

Το άγριο φονικό διαπράχθηκε απόψε το βράδυ σε μονοκατοικία όπου βρισκόταν ο 71χρονος, με τον ανήλικο δράστη να έχει συλληφθεί, πλέον, από τους αστυνομικούς που έσπευσαν στο σημείο.

Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες στην Αστυνομία τηλεφώνησε η σύζυγος του θύματος και μητέρα του 16χρονου πατροκτόνου γύρω στις 10 το βράδυ, αναφέροντας πως την κάλεσε ο γιος της και της είπε ότι είχε ένα επεισόδιο με τον πατέρα του στα Καλύβια και πως τον μαχαίρωσε.

Οι αστυνομικοί έσπευσαν στο σημείο που τους υπέδειξε η μητέρα του 16χρονου, όπου και βρήκαν τον 71χρονο νεκρό, μέσα σε μια λίμνη αίματος, καθώς και τον ανήλικο δράστη, στον οποίο και πέρασαν χειροπέδες. Σε εξέλιξη βρίσκεται η έρευνα των αστυνομικών, προκειμένου να διευκρινιστούν οι λόγοι που οδήγησαν στην ανείπωτη αυτή οικογενειακή τραγωδία.

Οι απόψεις που εκφράζονται στα σχόλια των άρθρων δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις της ιστοσελίδας μας, το οποίο ως εκ τούτου δεν φέρει καμία ευθύνη. Για τα άρθρα που αναδημοσιεύονται εδώ με πηγή, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο την ιστοσελίδα.‌‌

Related posts

Γ.Τράγκας για Ν.Σύψα: «Ξεπέρασε τον εαυτό του – Όπου τον πετύχετε να τον… φτύσετε»

evosmos

«Έρχεται» διπλή αύξηση του κατώτατου μισθού το 2022

evosmos

Νέος ξυλοδαρμός γιατρών στα Επείγοντα νοσοκομείου: Συνοδός ασθενή βγήκε «εκτός εαυτού» στη Λάρισα

evosmos

Leave a Comment