ΕΛΛΑΔΑ

Κρητικός γάμος: Αδελφές από άλλη μάνα – Εντυπωσίασαν νύφη και κολλητή της [ΒΙΝΤΕΟ]

Είναι αλήθεια πως στους γάμους, εκείνοι που χαίρονται πιο πολύ με τη χαρά των νεόνυμφων, είναι οι πολύ κοντινοί τους φίλοι, οι κολλητοί τους.
Η χαρά τους είναι τέτοια που σε πολλές περιπτώσεις ξεπερνάει ακόμα κι εκείνη των γονιών! Ένα τέτοιο λαμπρό παράδειγμα, το συναντήσαμε πρόσφατα σε γάμο στην Κρήτη, μέσα από ένα βίντεο που δημοσίευσε μια τοπική σελίδα.

Σε αυτό, όπως μπορείτε να δείτε παρακάτω, η νύφη και η κολλητή της ως μπροστάρισσα στο χορό, του δίνουν και καταλαβαίνει, αποδεικνύοντας πως πολλές φορές οι φίλοι μας είναι αδέρφια μας από επιλογή!

 

 

ΚΟΙΝΟΠ
Οι απόψεις που εκφράζονται στα σχόλια των άρθρων δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις της ιστοσελίδας μας, το οποίο ως εκ τούτου δεν φέρει καμία ευθύνη. Για τα άρθρα που αναδημοσιεύονται εδώ με πηγή, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο την ιστοσελίδα.‌‌

Related posts

«Διέλυσε» τον Αλβάρο η Αθηνά Ωνάση: Ραγδαίες εξελίξεις μετά το διαζύγιο

evosmos

Έκτακτο: Λουκέτο μεγάλη επιχείρηση – Κανόνι με χρέη εκατομμυρίων

evosmos

Εικόνες ΣΟΚ. Λόγω «έξωσης», Αστυνομικοί σπρώχνουν το αναπηρικό καροτσάκι για να πετάξουν ΕΞΩ από το σπίτι του 82χρονο ανάπηρο! (ΦΩΤΟ&ΒΙΝΤΕΟ)

evosmos

Leave a Comment