ΕΛΛΑΔΑ

Νέα τραγωδία στη χώρα μας: Τελικά βρέθηκε νεκρός – Αγνοούνταν για μέρες

Τραγωδία στην Εύβοια: 43χρονος βρέθηκε νεκρός σε παραλία – Αγνοούνταν για μέρες. Ο άτυχος άνδρας αγνοούνταν εδώ και περίπου μια εβδομάδα.

Τραγωδία σημειώθηκε το μεσημέρι της Τρίτης 8 Ιουλίου καθώς νεκρός εντοπίστηκε σε παραλία της Εύβοιας 43χρονος άνδρας, ο οποίος αγνοούνταν. Τη σορό εντόπισαν λουόμενοι στην παραλία Γιαννιτσίου και ειδοποίησαν της Αρχές.
Σύμφωνα με πληροφορίες του eviaonline.gr η σορός άνηκε σε 43χρονο άνδρα αλβανικής καταγωγής, κάτοικο Μαρμαρίου του Δήμου Καρύστου ο οποίος αγνοούνταν εδώ και περίπου μία εβδομάδα.

Ο άτυχος άνδρας είχε φύγει από το σπίτι του πριν από πέντε με έξι ημέρες, με το αυτοκίνητό του, και έκτοτε δεν είχε δώσει σημεία ζωής.

Η εξαφάνισή του είχε δηλωθεί από τη σύζυγό του, ενώ σύμφωνα με πληροφορίες, το τελευταίο στίγμα του κινητού του τηλεφώνου είχε εντοπιστεί στην περιοχή του Βασιλικού, το περασμένο Σαββατοκύριακο, όπως αναφέρει το τοπικό μέσο.

Οι απόψεις που εκφράζονται στα σχόλια των άρθρων δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις της ιστοσελίδας μας, το οποίο ως εκ τούτου δεν φέρει καμία ευθύνη. Για τα άρθρα που αναδημοσιεύονται εδώ με πηγή, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο την ιστοσελίδα.‌‌

Related posts

ΟΜΟΛΟΓΗΣΕ Ο 48ΧΡΟΝΟΣ ΓΙΑ ΤΗ ΔΟΛΟΦΟΝΙΑ ΤΟΥ 50ΧΡΟΝΟΥ ΜΟΥΣΙΚΟΥ ΚΑΙ ΣΥΝΕΛΗΦΘΗ – ΥΠΟ ΤΗΝ ΕΠΗΡΕΙΑ ΟΥΣΙΩΝ ΦΕΡΕΤΑΙ ΝΑ ΗΤΑΝ ΤΗΝ ΩΡΑ ΤΟΥ ΕΓΚΛΗΜΑΤΟΣ

evosmos

Κρήτη: «Εφιάλτης» για 17χρονο σε κατάστημα κράτησης νέων – «Μαμά με βίαζαν κάθε βράδυ στο κελί» (βίντεο)

evosmos

Θεσσαλονίκη: Σε παγκάκι στην Ανάληψη βρέθηκε ο ράπερ Lamanif

evosmos

Leave a Comment