ΕΛΛΑΔΑ

ΑΝΑΒΟΛΗ ΣΤΗΝ ΚΑΤΑΔΙΚΗ ΤΗΣ ΕΥΗΣ ΚΙΑΓΙΑ ΓΙΑ ΤΗΝ 10/10/2024 ΣΕ ΣΚΗΝΙΚΟ ΑΠΟΛΥΤΗΣ ΠΑΡΑΝΟΙΑΣ ΣΤΟ ΔΙΚΑΣΤΗΡΙΟ ΚΑΙ ΕΞΩ ΑΠΟ ΑΥΤΟ – ΜΠΑΡΑΖ ΝΟΜΙΚΩΝ ΕΠΙΘΕΣΕΩΝ ΑΠΟ ΑΥΡΙΟ ΚΑΤΑ ΤΗΣ ΑΜΕΤΑΝΟΗΤΗΣ

Στο δικαστήριο σήμερα ήταν για μένα η εξαιρετική συνάδελφος Μαρία Δαριβιανάκη, την οποία ευχαριστώ και δημόσια για τη συνεργασία μας και την πρακτική βοήθεια που μου παρέχει στο Ηράκλειο. Και από αυτά που μου είπε ότι έγιναν στην αίθουσα του δικαστηρίου, καταλαβαίνω ότι στο τέλος θα είναι και …μάρτυράς μου στην επόμενη μήνυση.

Εκεί ήταν λοιπόν και η Κιαγιά …συνοδευόμενη από κάποια δικηγόρο. Και λέω “συνοδευόμενη” και όχι εκπροσωπούμενη, γιατί όταν η Κιαγιά με …ανακούφιση κατάλαβε ότι πράγματι δεν είχα έρθει, η δικηγόρος αυτή είπε ότι η Κιαγιά θέλει να δικαστεί χωρίς δικηγόρο, αφού αυτή υποχρεωτικά απέχει και αν την εκπροσωπούσε, η δίκη θα αναβαλλόταν.

Καταλαβαίνετε όλοι ότι τη δικηγόρο την είχε εκεί, ώστε σε περίπτωση που εγώ εμφανιζόμουν, τότε θα την εκπροσωπούσε για να αναβληθεί η δίκη. Αλλιώς, ποιο το νόημα να είναι εκεί…

Και η παράνοια άρχισε αμέσως. Η δικηγόρος αυτή κατηγόρησε εμένα και τη συνάδελφο που με εκπροσωπούσε με εξουσιοδότηση που της είχα στείλει μέσω gov.gr, για …αντιδεοντολογική συμπεριφορά, επειδή, λέει, δεν την ενημερώσαμε ότι δεν θα κατέβω.

Απίστευτα πράγματα.

Αφενός γιατί η Κιαγιά έκανε ολόκληρο live χθες ακριβώς για το γεγονός ότι λόγω μετάθεσης της ώρας αναχώρησης της ΑΝΕΚ από τον Πειραιά, από τις 10 χθες το βράδυ, στις 8 σήμερα το πρωί, εγώ δεν θα κατέβαινα, αφετέρου γιατί πώς μπορείς να ενημερώσεις μία δικηγόρο που …δεν γνωρίζεις; Αυτό ζητούσα όλη την εβδομάδα από ανθρώπους που μιλάνε με την Κιαγιά: Να τους πει ποιον δικηγόρο έχει για να τον καλέσω να συνεννοηθούμε. Αλλά αυτή ζήτησε να την καλέσω απευθείας. Και όταν την κάλεσα, άρχισε τις …τρέλες. Στη δικογραφία δεν είχε διορίσει κανέναν δικηγόρο, στον εισαγγελέα που την παρέπεμψε τελικά σε δίκη είπε ότι δεν έχει δικηγόρο, το μόνο που απέμενε ήταν να μυρίσω τα νύχια μου. Το έκανα, αλλά δεν είχε αποτέλεσμα.

Και όταν τελικά ανακοίνωσε περιχαρής ότι …επιτέλους απέκτησε δικηγόρο και ότι …γιορτάζει που δικηγόρος …δέχθηκε να την αναλάβει (…), το όνομα της δικηγόρου το κράτησε …κρυφό, όπως τα “στοιχεία” και τα “emails” που έχει για μένα, και τα στοιχεία των …πέντε ανθρώπων που της “κατήγγειλαν” ότι εγώ ζήτησα 100 ευρώ για τηλεφωνικές συμβουλές, κ.λπ κ.λπ

Μετά είχαμε σόου Κιαγιά, το οποίο ουσιαστικά ήταν συνέχεια του χθεσινού παραληρήματος. Και τι δεν είπε.

Κατ’ αρχάς, ότι είχε πάρει βεβαίωση, λέει, από το λιμεναρχείο ότι όλα τα πλοία ταξίδεψαν κανονικά, χωρίς βεβαίως να δείξει τέτοια βεβαίωση, και ούτε το δικαστήριο της το ζήτησε, γιατί προφανώς δικαστές και εισαγγελέας γρήγορα θα κατάλαβαν περί τίνος πρόκειται.

Και επειδή η γυναίκα πραγματικά φαίνεται πως δεν είναι καθόλου καλά, επανέλαβε ακόμα και μπροστά σε δικαστές και εισαγγελέα ότι εγώ χθες το βράδυ …πέρασα αυτόφωρο. Είναι αδύνατον να πιστέψει κανείς ότι είπε τέτοιο ψέμα στο δικαστήριο, ώστε αρχίζω και πιστεύω κάτι άλλο:

Ότι τα πιστεύει…

Οπότε το πρόβλημα είναι ακόμα μεγαλύτερο.

Όταν φυσικά το δικαστήριο ανέβαλε τη δίκη, με την εισαγγελέα να αρχίζει να εκνευρίζεται με τη συμπεριφορά της, η Κιαγιά πήγε στο …λιμάνι και έκανε αυτό το live:

 

Το ότι εγώ είχα βγάλει εισιτήρια με την ΑΝΕΚ και αυτή τραβάει βίντεο το πλοίο της …MINOAN;

Το ότι και πάλι φαντασιώθηκε ανθρώπους να μιλάνε και να κάνουν πράγματα, ώστε μετά τους ανύπαρκτους “καταγγέλλοντες”, μετά τους ανύπαρκτους “αστυνομικούς” που …ήρθαν χθες σπίτι μου, φαντασιώθηκε και κάποιον εκεί να της λέει ότι το πλοίο αυτό ήρθε από τον Πειραιά και όχι από την Καραϊβική; Φυσικά αυτό θα της απαντούσε ο οποιοσδήποτε που θα ρωτούσε για το συγκεκριμένο πλοίο.

Το θέμα είναι, εκτός του ότι μιλάμε για άλλη εταιρεία, “ξέχασε” να ρωτήσει και …πότε ήρθε αυτό το πλοίο στο Ηράκλειο.

Όχι λοιπόν ότι έχει καμία σημασία, αλλά από καθαρή περιέργεια κάλεσα στις Μινωικές Γραμμές. Το πλοίο λοιπόν αυτό δεν έφυγε καθόλου κανονικά από τον Πειραιά, αλλά αντί για τις 9 το βράδυ και άφιξη στις 6 το πρωί, έφυγε στις …3 τα ξημερώματα και έφτασε στο Ηράκλειο μετά τις 11 το πρωί.

Εγώ, παρεμπιπτόντως, έπρεπε να βρίσκομαι στο δικαστήριο στις 9…

Στο live δε αυτό, δεν έλειψαν οι απειλές και οι ύβρεις:

Οι απόψεις που εκφράζονται στα σχόλια των άρθρων δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις της ιστοσελίδας μας, το οποίο ως εκ τούτου δεν φέρει καμία ευθύνη. Για τα άρθρα που αναδημοσιεύονται εδώ με πηγή, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο την ιστοσελίδα.‌‌

Related posts

Από πού πήραν το όνομα τους τα Θεοφάνεια, γιατί τα λέμε και Φώτα και γιατί πετάμε τον τίμιο σταυρό σε θάλασσες, λίμνες, ποτάμια και δεξαμενές.

evosmos

Ο μαχαιρωμένος Μιχάλης προσπαθούσε να ξεφύγει και τον χτυπούσαν με ρόπαλα!

evosmos

Θάνατος 16χρονης στη Θήβα: «Η κόρη μου ήταν γεμάτη κορωνοϊό»

evosmos

Leave a Comment