ΔΙΑΦΟΡΑ ΚΟΣΜΟΣ

Αυτός είναι ο πιο «δυνατός» καφές στον κόσμο – Έχει περιεκτικότητα σε καφεΐνη 928 mg ανά φλιτζάνι

Το Biohazard Coffee αναγνωρίζεται ως ο πιο δυνατός καφές στον κόσμο. Έχει περιεκτικότητα σε καφεΐνη 928 mg ανά φλιτζάνι, η οποία είναι υπερδιπλάσια από τη συνιστώμενη ημερήσια δόση καφεΐνης και πολύ μεγαλύτερη από τα περισσότερα ενεργειακά ποτά.

Ο τίτλος του «πιο δυνατού καφέ στον κόσμο» έχει αποδοθεί σε διάφορες μάρκες την τελευταία δεκαετία. Αλλά τώρα έχουμε έναν άλλο κάτοχο τίτλου, και αυτός θα είναι δύσκολο να νικηθεί. Το Biohazard Coffee, που κυκλοφόρησε το 2016, έχει καθιερωθεί ως ο πιο δυνατός καφές που μπορεί κανείς να αγοράσει κανείς με περιεκτικότητα σε καφεΐνη που τον καθιστά ελάχιστα ασφαλή για κατανάλωση.

Ο Οργανισμός Τροφίμων και Φαρμάκων συνιστά έως και 400 mg καφεΐνης την ημέρα, για ενήλικες χωρίς αυξημένους παράγοντες κινδύνου, όπως καρδιακές παθήσεις, αναφέροντας επίσης ότι η ταχεία κατανάλωση περίπου 1.200 mg καφεΐνης είναι αρκετή για να προκαλέσει συμπτώματα δηλητηρίασης, όπως επιληπτικές κρίσεις. Με περιεκτικότητα σε καφεΐνη 928 mg ανά φλιτζάνι ο καφές Biohazard είναι σίγουρα ένα επικίνδυνο ρόφημα για κατανάλωση, ειδικά εάν το σώμα σας δεν είναι συνηθισμένο στην καφεΐνη.

Μια προειδοποίηση στη συσκευασία ενημερώνει τους καταναλωτές «μπορεί να οδηγήσει σε υπερπαραγωγικότητα, ξενύχτια και περιστασιακή αίσθηση αήττητου». αλλά πολλοί πιστεύουν ότι ο παιχνιδιάρικος τόνος απομακρύνει τον πραγματικό κίνδυνο της κατανάλωσης ενός τόσο δυνατού καφέ.

«Νιώθω ότι η προειδοποίηση πρέπει να είναι λίγο πιο σοβαρή…», σχολίασε ένα άτομο.

Οι απόψεις που εκφράζονται στα σχόλια των άρθρων δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις της ιστοσελίδας μας, το οποίο ως εκ τούτου δεν φέρει καμία ευθύνη. Για τα άρθρα που αναδημοσιεύονται εδώ με πηγή, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο την ιστοσελίδα.‌‌

Related posts

Βία είναι να δουλεύεις 10 με 12 ώρες για 700 ευρώ και να μην τολμάς να πεις κουβέντα

evosmos

Σύζευξη Δία – Κρόνου: Έρχεται το εντυπωσιακό φαινόμενο που έχει να συμβεί 400 χρόνια

evosmos

Χαμός σε εκπομπή στην Αργεντινή! “Άγριο ξύλο” ανάμεσα στις πρώην γυναίκες του για τη διαθήκη

evosmos

Leave a Comment