ΕΛΛΑΔΑ ΚΟΣΜΟΣ

Αποχωρεί από την Πρεσβεία ο Τσούνης! Ψάχνουν δικαιολογία για να τον «μαζέψουν» πίσω στην Αμερική

Η ανικανότητα του να διαχειριστεί ισορροπίες Ελλήνων ολιγαρχών που έχουν σημείο αναφοράς τον Λευκό Οίκο και ο άγριος καυγάς που είχε με μεγιστάνα καυσίμων και κουμανταδόρο ΜΜΕ.

Κοντά στην πλατεία Μαβίλη, εκεί δίπλα από τη γνωστή καντίνα με τα «βρόμικα» ένα πουλάκι εκμυστηρεύτηκε κάτι που μου έκανε αίσθηση.
Μου είπε, λοιπόν, ότι ο πρέσβης των ΗΠΑ στην Ελλάδα, ομογενής Τζορτζ Τσούνης, ετοιμάζεται να αποχωρήσει από το κτίριο της αμερικανικής πρεσβείας.

Θα επιστρέψει στη Νέα Υόρκη και πλέον αναζητείται νέος πρέσβης για την Αθήνα. Μου είπε και τους λόγους αλλά δεν είναι του παρόντος. Όλοι πάντως καταλήγουν, για τους λόγους μιλάω, ότι ο Τσούνης είναι «λίγος» και δεν μπορεί να διαχειριστεί τις ισορροπίες των τεράστιων οικονομικών συμφερόντων που εκφράζονται στην Ελλάδα από επιχειρηματίες που έχουν σημείο αναφοράς στον λευκό οίκο.

Το ίδιο πουλάκι μου είπε ότι πριν λίγο καιρό έγινε ένας άγριος καυγάς τηλεφωνικός καυγάς μεταξύ του Τσούνη και ενός ολιγάρχη – Μιντιάρχη. Το τελευταίο που θέλει τώρα ο Μπαϊντέν είναι να αρχίσουν τα ρεπορτάζ και το «σφάξιμο» του Τσούνη από τα δελτία των ειδήσεων. Ειδικά τώρα που η κατάσταση στη Μέση Ανατολή είναι έκρυθμη ενώ ο πόλεμος στην Ουκρανία βρίσκεται σε κρίσιμη καμπή, κάποιοι δεν αποκλείουν η αντικατάσταση να γίνει σύντομα, αφού πρώτα βρεθεί ένας διπλωμάτης με ειδικό βάρος για να διαχειριστεί τα καυτά θέματα που υπάρχουν.

ΠΗΓΗ: edolio5.blogspot.com

Οι απόψεις που εκφράζονται στα σχόλια των άρθρων δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις της ιστοσελίδας μας, το οποίο ως εκ τούτου δεν φέρει καμία ευθύνη. Για τα άρθρα που αναδημοσιεύονται εδώ με πηγή, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο την ιστοσελίδα.‌‌

Related posts

ΤΟ ΝΑΤΟ ΜΕΤΑΤΡΕΠΕΙ ΤΗΝ ΚΡΗΤΗ ΣΕ «ΠΥΡΗΝΙΚΟ ΣΤΟΧΟ» ΤΗΣ ΡΩΣΙΑΣ – ΠΡΟΣ ΜΕΤΑΦΟΡΑ F-35 ΜΕ ΒΟΜΒΕΣ B61-12A ΑΠΟ ΤΟΥΡΚΙΑ ΣΕ ΕΛΛΑΔΑ

evosmos

Απίστευτη απάτη: Αλλοδαποί πωλούσαν άρρωστα κουτάβια στο διαδίκτυο – Πέθαιναν σε λίγα 24ωρα

evosmos

Ανησυχία στην Καστοριά από την εμφάνιση μινκ: «Είναι σαρκοφάγα, θεωρούνται άγρια ζώα»

evosmos

Leave a Comment